2777
2789
عنوان

دیشب به کسی که دوستش دارم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 66 پست
یعنی چی؟ منطورش چی بوده؟ 

نمیدونم والا فکر کنم هدفش فقط سوزوندن من بود

چون قبل از اینکه حس کنم دوسم داره یکی از دوستام اومد گفت فلانی قراره بیاد خاستگاریت منم رو این حساب فکر کردم حتما حس داره بهم که بعدش ر ی د بهم

کسی که دوسِت داره نمیتونه بهت دروغ بگه، اون چشمای دهن لقش همه چیزو لو میده!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به امیر گفتم  جای یک زن قد بلند تو زندگی ات خالی نیست؟ گفت چرا یک خانم به شدت  کدبانو ...

مثل امیر باشید مرسی اه

یکی باشه مثل (((گوگل))) ک وقتی ميگي ..پ.. سریع بگه           پول ؟ پاریس؟پیتزا؟پدرشو دربیارم؟

راهی نیست! بهتره از فکرش بیای بیرون می دونم سخته چون تجربه شو داشتم. اگر بعدها هم برگرده هم بی فایدس.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
به نظرتون یه مدت بگذره برم بهش بگم ابنو؟ 

وای  نگیا الان بگی میگ طرف خل شده...چون گفتی و جوابتو گرفتی گفته نه باز بری بگی ایتجوری

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خب بعد چی شد

هیچی گفتم حالا که چی بعد چندماه برگشتی میگی دوسم داری ولی رفتی با یکی دیگه ازدواج کردی

گفت نمیدونم چرا اینکارو کردم ولی من دوست داشتم

و با هر پیامش من اشک میریختم و از خودم بدم اومده بود که بخاطرش غرورمو زیر پام له کردم و بهش پیام دادم

کسی که دوسِت داره نمیتونه بهت دروغ بگه، اون چشمای دهن لقش همه چیزو لو میده!
به نظرتون یه مدت بگذره برم بهش بگم ابنو؟ 

وااای نه برا بار دوم میخاد جوابت کنه؟

مطمین باش اگه روت نظر داره با این حرفت فکر میکنه و میاد بهت میگه

نذار بفهمه خیلی دوسش داری ازت سواستفاده کنه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

راهی نیست! بهتره از فکرش بیای بیرون می دونم سخته چون تجربه شو داشتم. اگر بعدها هم برگرده هم بی فایدس ...

تو حستو گفتی بهش دیگه کاری نکن وحرفی نرن هر چی بیشتر دنبالش بدوی اون بیشتر فرار می‌کنه 

الان دیگه اون حس تو رو می‌دونه و اگه قرار باشه دوست داشته باشه یا حسی به وجود بیاد واسش میاد پس فقط منتظر باش اگه خواست بیاد پیشنهاد بده دوباره گفتنش میشه آویزون بودن

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏
دوستش دارم ؟به نظرم بیانم بد بود که اینجوری گغت

ن گلم بخاطر بیانت نبود پسره اگ دوستت داش تو هرررر جوریم میگفتی قبولت میکرد...اگرم نداش ک بازم هرحوری بگی میگه نه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه