گفتم شما هیچ حسی به من دا ین؟ گفت راستش نه منم گفتم فکر کردم شما حس به من دارین گفتم الکی خواستگار هامو رد نکنم گفت با این حرفتون صورت مساله رو حذف کردین
نمیدونم والا فکر کنم هدفش فقط سوزوندن من بود چون قبل از اینکه حس کنم دوسم داره یکی از دوستام اومد گ ...
من با تعریف چندین و چند نفر متوجه شدم ۹۰درصد پسرا از اینکه کسی بهشون پیشنهاد ازدواج بده خوششون نمیاد اگرم به اون نفر حسی داشته باشن مخفی میکنن. نمیدونم چرا انقدر بی جنبه ان
عزمزمه منم بهش گفتم چند ماه پیش دقیقا منم مثل شما فک میکردم دوسم داره ۵ ساله شده زندگیم گفتم بگم که تموم بشه
میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
عاقلانه رفتار کن عزیزم فکر کردم ۱۵سالته 😐یه کم خودتو جمع و جور کن پا بذار رو دلو احساست یه بار غرورتو شکوندی بسه دیگه طرفش نرو و اصلا بهش توجه نکن ببین چطوری شیفتت میشه چون تو الان با حرفت ذهن اونو نسبت به خودت مشغول کردی صبر کن بینم چی میشه
دیگه تکرار نکنم ها🤬به هیچ وجه نه طرفش میری و نه در مورد این موضوع باهاش صحبت میکنی
زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏