جاری من همیشه یکی از مانتو های منو میگیره وقتی میره خرید یا خونه خودشون بهونه اش هم اینه مانتو من کوتاهه مال تو بلند یا مانتو ها مو دادم خیاط یا دکمه هاشون در اومده حالا امروز با خواهرم درباره این حرف میزدم گفت چقدر تو سادع ای میبره جادو و طلسمت میکنه حالا ترسیدم چیکار کنم ؟؟؟امروزم گفت میره خونه داداشش اومد گرفت برد استرس گرفتم
زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
یه دعانویس بهم گفت هیچ وقت وسایلاتو به دبگران نده طلسم مینویسن
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
جالبیش اینجاست همیشه یه هفته قبل پریود من خانوم مانتو لازم میشه این شکم رو زیاد کرده
نده تورو خدااا مگه خودش لباس نداره چه پرووعن بعضیا
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘