2777
2789
عنوان

دلتنگ کردن

1534 بازدید | 24 پست

میخوام بیاید نظرتونو بگید با یه نفر دوستم ولی رابطه عاطفی نداریم و میخوام دلتنگش کنم مثلا زده به سرم یه هفته گوشیمو خاموش کنم در به در دنبالم باشه و آخرش بهونه بیارم مثلا گوشیم خراب بوده بنظرتون جواب میده؟

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

بابا این چه کاریه اگر دوستتون هست صاف و صادق باشید.... 

گناه داره ( من تجربه داشتم آدم اذیت میشه از دلتنگی ) 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
شاید جواب بده ولی خب بچگانس و اگ ادامه بدی نبودنت عادی میشه ی مدت خیلی بهش اهمیت بده و بعد یهو سرد ...

الان خیلی خیلی هواشو دارم چون کنکور داره میگم کنکور رو داد یه هفته غیب شم بگم گوشی نداشتم توی این هفته بد جور مخش رد میده چون من هر روز باهاش در ارتباطم الان.نظرته؟

بابا این چه کاریه اگر دوستتون هست صاف و صادق باشید....  گناه داره ( من تجربه داشتم آدم اذیت می ...

مجبورم دلتنگش کنم وابستم بشه دوسش دارم ولی فکر میکنه من قراره دائم همینجور بمونم .من میخوام رابطمون عاطفی بشه نمیشه مستقیم بهش گفت باید تا حد شدید وابستگس بره

الان خیلی خیلی هواشو دارم چون کنکور داره میگم کنکور رو داد یه هفته غیب شم بگم گوشی نداشتم توی این هف ...

تا یه جایی اونم تحمل می‌کنه یهو بعدش ناراحت میشه و می‌زاره می‌ره حتی اگر خیلی دوست داشته باشه ؛)

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
مجبورم دلتنگش کنم وابستم بشه دوسش دارم ولی فکر میکنه من قراره دائم همینجور بمونم .من میخوام رابطمون ...

جنس مخالف دیگه ؟ 

چی بگم دست نیافتنی باش ولی نزار کلا برو یا گوشی خاموش کن 🙄