2777
2789
عنوان

دلتنگ کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 24 پست
جنس مخالف دیگه ؟  چی بگم دست نیافتنی باش ولی نزار کلا برو یا گوشی خاموش کن 🙄

اره جنس مخالف .دست نیافتنی باشم بعد مجبورم دوباره مثل قبل باشم وگرنه طرف میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خیلی خیلی هواشو دارم چون کنکور داره میگم کنکور رو داد یه هفته غیب شم بگم گوشی نداشتم توی این هف ...

من بخاطر درسم هر چند وقت ی بار از گوشی فاصله میگیرم اوایلش دوستام پیگیرم بودن ولی الان واسشون عادی شد ممکنه همین اتفاق واست بیوفته من خودم ب شخصه دو روز با یکی حرف نزنم کلا فراموشش میکنم ولی خب ادم با ادم فرق میکنه در کل حواست باشه دروغت در نیاد ک خیلی ضایعس

اره جنس مخالف .دست نیافتنی باشم بعد مجبورم دوباره مثل قبل باشم وگرنه طرف میره 

بنظرت اگر واقعا مال تو باشه و برای هم باشید و از ته دل دوست داشته باشه می‌ره ؟! 

البته میگم خیلی زود جوابش رو نده یا همیشه قبول نکن بری بیرون باهاش  که فکر کنه همیشگی هستی ...

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
من بخاطر درسم هر چند وقت ی بار از گوشی فاصله میگیرم اوایلش دوستام پیگیرم بودن ولی الان واسشون عادی ش ...

حواسم هست چون میگرده پیدام میکنه مطمئنم نگرانم میشه من باید به همه یه دروغو بخاطر اون بگم 

بنظرت اگر واقعا مال تو باشه و برای هم باشید و از ته دل دوست داشته باشه می‌ره ؟!  البته میگم خی ...

خب الان نزدیک کنکورشه مجبورم هواشو داشته باشم بخاطر همین فکر میکنه همیشگی هستم واسش عادی شدم تنهاش هم بزارم میگه تو وضعیت سخت زندگیم تنهام گذاشتی