میخوام بیاید نظرتونو بگید با یه نفر دوستم ولی رابطه عاطفی نداریم و میخوام دلتنگش کنم مثلا زده به سرم یه هفته گوشیمو خاموش کنم در به در دنبالم باشه و آخرش بهونه بیارم مثلا گوشیم خراب بوده بنظرتون جواب میده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان خیلی خیلی هواشو دارم چون کنکور داره میگم کنکور رو داد یه هفته غیب شم بگم گوشی نداشتم توی این هف ...
من بخاطر درسم هر چند وقت ی بار از گوشی فاصله میگیرم اوایلش دوستام پیگیرم بودن ولی الان واسشون عادی شد ممکنه همین اتفاق واست بیوفته من خودم ب شخصه دو روز با یکی حرف نزنم کلا فراموشش میکنم ولی خب ادم با ادم فرق میکنه در کل حواست باشه دروغت در نیاد ک خیلی ضایعس
اره جنس مخالف .دست نیافتنی باشم بعد مجبورم دوباره مثل قبل باشم وگرنه طرف میره
بنظرت اگر واقعا مال تو باشه و برای هم باشید و از ته دل دوست داشته باشه میره ؟!
البته میگم خیلی زود جوابش رو نده یا همیشه قبول نکن بری بیرون باهاش که فکر کنه همیشگی هستی ...
رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم 🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️