2777
2789
عنوان

خانومای ساوه ای دبستان غیرانتفاعی

8430 بازدید | 46 پست

که خوب باشه معرفی کنین از چند نفری شنیدم الوند خوبه دوزبانس نمیدونم بچم بتونه از پسش بربیاد یا نه خیلی توفکرم اخه سال اول کلی حروف میخان یاد بگیرن

به نظرم مدارس غیر انتفاعی بخاطر مبلغی که میگیرند خیلی فشار روی بچه میارند و بچه دلزده میشه...مدارس دولتی که خوبن چرا دولتی نمیفرستیدش؟

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوناازخواهرم دوسال توسوفياكه دخترونه الونده دفترداربودن ميگفتن كادرآكوزشيشون افتضاح بود 

یکی از دوستام پسرشو میبره از ۳ سالگی سوفیا مثله اینکه معلم زبانشون یکیه هم الوند هم سوفیا موندم چه کنم

خیلی شلوغن امکاناتشون پایینه اهمیت نمیدن خیلی 

غیر انتفاعی هام از اون طرف بوم افتادن خیلی سخت میگیرن به بچه ها

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
خیلی شلوغن امکاناتشون پایینه اهمیت نمیدن خیلی 

مدرسه پسرم كلاس اول خانم ساوجي پورهستن كه ازبهترينهاست وپسرم هنوزعاشقشه بااينكه ديگه كلاس سوم شده وتودوران اول كروناكه پسرم كلاس اول بود خانم ساوجي سنگ تموم گذاشت برابچه ها انشاالله هميشه موفق باشه

معلم كلاس اول پسرم خواهرزاده رييس الوند بود ميگفت خودم بچه هامواونجانميفرستم برادوره ابتدايي دولتي خ ...

بله درسته خیلی از معلمین بچه های خودشون رو دولتی میفرستن