2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبلی تعریفشو شنیدم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خبلی تعریفشو شنیدم

من زدم خیلی سبکه خوبه ازین پمبیاس البته 

اصلشو خریدم 

فقط دوست داشتم یکم روشن تر باشه 

ولی واسه استفادا روزانه خوبخ خدایی من ک میرم دانشگاه بدردم میخوره

ای وای منم پریشب بازش کردم از پلمپی در اووردمش همین مدلی بود،فکر کردم خراب شده با کلی بدوبیراه به خودم انداختمش دوووور😫😫😫😫😫😭😭😭😭

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 
من زدم خیلی سبکه خوبه ازین پمبیاس البته  اصلشو خریدم  فقط دوست داشتم یکم روشن تر باشه&nb ...

من رفتم بخرم فروشندهه گفت خیلی سنگینه یه چی دیگه کرد تو پاچم فکر کنم حدود ۲۰۰ئه درسته؟جنس پوستت چیه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من رفتم بخرم فروشندهه گفت خیلی سنگینه یه چی دیگه کرد تو پاچم فکر کنم حدود ۲۰۰ئه درسته؟جنس پوستت چیه

اره ۲۳۰ 

پوستمم چرب و دهیدراته 

رو پوستم خوب نشست و سبک بوو

وای چرا اخه انداختی دور خب میرفتی میپرسیدی

آخه سال پیش خریده بودمش،فراموش کرده بودمش،پریروز دیدمش و با ذوق بازش کردم چند دفعه فشار دادم انگار آب بود یا روغن منم کلی غصه خوردم و گفتم خراب شده دیگه،یکراست پرتش کردم سطل زباله

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 
مطمئنی ؟ وایی مرسی فکر کردم پولم هدر رفت

مدلش کلا حالت مایع‌ و پوشانندگی خیلی خوبی داره رو صورتم نمیماسه خوب فیدش کنی بعدشم پودر فیکس بزنی فوق العادست کرم پودرش

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
اره ۲۳۰  پوستمم چرب و دهیدراته  رو پوستم خوب نشست و سبک بوو

اره مال منم چربه مرسی