2789
عنوان

پسر همسایه

688 بازدید | 30 پست

همسایمون یه پسر ۱۱ ساله داره پیش فعاله از صبح تا شب رو ماشین ما بپر بپر میکنه تو پارکینگ شلوغ میکنه امروز صبح داشتم میرفتم شهربازی حوصلم سر رفته بود با پسره خواهرم دیدم داره با آسانسور بازی میکنه همه دکمه هارو میزنه عجیبه وقتی اسانسور خراب میشه مادرش میگه پسر خواهر تو اسانسورو خراب میکنه به الله پسر خواهر من ماهی ۱ یا ۲ روز میاد خونمون اونم با خودم میره بیرون ۴ سالشه بعد من به پسره گفتم آسانسورو خراب میکنی نکن یا سقوط میکنه به من گفت ببخشیدا گفت گوه خوریش به تو نیومده بعد مامانش بد دهنه اومد درو وا کرد هر چی از دهنش درومد به من گفت پسر خواهرم یدونه زد تو گوش پسره بعد مامانش منو هول داد از پله ها افتادم بعد حامله هم هشتم رفتم بیمارستان

جدی بود خدایی!؟😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جالبه

حامله ای واست خواستگار میاد!؟😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

یا خدااااا 

چه همسایه وحشی داری

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره