2777
2789
عنوان

پسر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 30 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

به نظر شما آیا این داستان واقعی بود یا حاصل تفکرات نویسنده؟

مگههههههه داریییییییییم

دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را/دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا/کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز/باشد که باز بینم دیدار آشنا را/ده روزه مِهر گردون افسانه است و افسون/نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا/در حلقه گل و مُل خوش خواند دوش بلبل/هاتَ الصُّبوح هَبُّوا یا ایُّها السُکارا/ای صاحب کرامت شکرانه سلامت/روزی تَفَقُّدی کن درویش بی نوا را/آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/با دوستان مروت با دشمنان مدارا/در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند/گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را/آن تلخ وَش که صوفی اُمُّ الخَبائِثَش خواند/اشهی لنا و احلی مِن قِبلَهُ العُذرا/هنگام تنگدستی در عیش و کوش و مستی/کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را/سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد/دلبر که در کف او موم است سنگ خارا/آیینهء سکندر،جام می است بنگر/تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا/خوبان پارسی گو،بخشندگان عمرند/ساقی بده بشارت رندان پارسا را/حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود/ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را

ادبش به مامانش رفته😐این بیش فعال نیست بی ادبه😐

از این مدل بچها دیدم ولی یا قرص و دکتر کنترلشون میکنن،بعدم انقد خانوادش خحالت میکشن ازرفتارش 

الان حال خودت چطوره؟چیزی نگفتی اون لحظه؟میدونست بارداری؟

در انتظار ی نی نی خوشمزه و تپل و ناز...

چیزیت نشد؟؟؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾