2777
2789
عنوان

کسب درامد

364 بازدید | 16 پست

سلام بر خانم های گل خانم ها ممنون میشم زیر مجموعم شید بهتون ۵٠ تومن پول میده به منم میده ۵٠ تومن اینا صرافی واسه کارشون تبلیغ میکنند پول میدند هر کی خواست بیاد شخصیم تا تو تلگرام براش توصیح بدم البته ویدیو هم هست 

سلام، من 3تا پیج ساختم تو گت لایک ثبتشون کردم و شروع کردم ب فالو کردن اما با ده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پونزده تا فالو کردن هر دو پیجم رو اینستا مسدود کرد ، چرا ؟ شما چیکار میکنید ک مسدود نمی‌شید ؟

آلیس کجایی؟! بیا ... اینجا عجیب ترین سرزمین دنیاست ...

٠ QUOTE=236945216]سلام، من 3تا پیج ساختم تو گت لایک ثبتشون کردم و شروع کردم ب فالو کردن اما با ده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پونزده تا ...[/QUOTE]

سلام عزیزم منم این اتفافات واسم افتاد ولی بعد فهمیدم اینستگرام خیلیی حساس شده نکته اول باید پیج که زدی پبج بعدی رو نزنی باید مثلا الان که زدی بیایی سه روز دیگه پیج بزنی نکته دوم پشت سرهم پست نذار بیا نیم ساعت به نیم ساعت عکس بذار از عکس زن روسی استغاده کن روبل بیشتر عکس ها یکی باشه یعنی از یک شخص باشه ولی تکراری نباشه نکته سوم ساعتی ده تا فالو ده تا کامنت چهل تا لایک مجاز هستی دفعات اول بیا پنج تا فالو پنج تا کامنت بیست تا لایک بذار دوباره پنج تا فالو پنج تا کامنت بیست تا لایک بعد رفته رفته همون ده تا فالو و ده تا کامنت و چهل تا لایک رو انجام بده خب شما با همه پیج هات اینجور شروع کن پس تو یک ساعت مجاز به اینقدر فابو و کامنت و لایک هستی حالا میبینی هنوزم کار میایی..... کن روشن میکنی که من سه تاشو دارم یکیش برام کار کرد شاید برای شما کار کنه مثلا ده تا فالو و ده تا کامنت و چهل تا لایک که انجام دادی بیا...... رو روشن کن دوباره همینا رو انجام بده کار اگه بود بیا بیرون از سایت برو تو..... سرور رو عوض کن دوباره طبق تعرفه پیش برو نکته چهارم وقتی پست گذاشتی تموم شد اسم روسی بذار بیوگرافی روسی بذار بعد یک هفته بعد شروع کن به کار نکته پنج بلافاصله وقتی پبج زدی یک متن برای پیج اصلی خودت شوهرت خواهرت یکی دایرکت بفرست چون ربات نمیتونه که دایرکت پیام بده هر از گاهی هم بیا بین فالو هات چند تا پستاشون رو لایک کن شما این نکات رو رعایت کن در خواست دوستی بده تا ایدی تلگراممو برات بفرستم  که از....ــ استفاده کنی برای برداشتشم من تو یک گروهم خرید روبل رو زده ۳۴٠ و فروش رو زده ۳۶۰ یعنی میفرستی به کیف پول پایر طرف اون برات به ریال تبدیل میکنه برات میفرسته حالا من خودم مبخوام کیف پول پایر درست کنم بریزم تو کیف پولم بعد بیام تو ربات ارز دیجیتال اون جا بفروشم مدبر گروهمون مبگغت خوب نیست از چند نفر پرسیدم گغتند معتبر من انجام مبدم بعد که زباد شد تو همون ربات باش بیت کویین میخرم ببینم چی میشه من تو سایت گت لایک ویکی هم نصب کردم زیاد کار نمبکتم تیک تاک نصب کردم محدودیت نداشت ولی این همه فالو و لایک کردم دو روبل داد سایت گت لابک کمسیون ۵ درصد کم مبکنه یک سایت دیگه هم کار میکنم وبکی سرفینگ با....... بالاست روبل هاش ولی. جدیدا از ۱٠٠ روبل ۱۵ روبل کم مبکنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

٠ QUOTE=236945216]سلام، من 3تا پیج ساختم تو گت لایک ثبتشون کردم و شروع کردم ب فالو کردن اما با ده ‌‌ ...

چقدر دنگ و فنگ داره ، حالا ب زحمتش می ارزه ؟ شما چقدره درامدتون از گت لایک؟ چند روز طول می‌کشه صد روبل بشه؟ هر صد روبل چقدر میشه؟ 

آلیس کجایی؟! بیا ... اینجا عجیب ترین سرزمین دنیاست ...
چقدر دنگ و فنگ داره ، حالا ب زحمتش می ارزه ؟ شما چقدره درامدتون از گت لایک؟ چند روز طول می‌کشه صد رو ...

نه دنگ و فنگ نداره بیا تو تلم بغرستم تو یک گروه اونجا سوال داشته باشی جواب میده بعد هم سرعتت میره بالا خواستی بیا تو تلم تا برات فیلم بگیرم چطور با سرعت پیش بری مثلا چند امرور تو گروه زدند فروش روبل ۴۳۰ خریدش ۴٠٠ رغت بالا نکاه شما ده تا پیج بزن با هر کدوم هم روزی ۴ روبل در بیار باید کار کنی تینجور نمیتونم بگم من تو سه تا سایت کار میکنم 

سلام خوب هستید من از گروه اومدم بیرون ولی میتونم کار رو خودم بهتون نشون بدم اگر خواستید تشریف بیارید ...

باشه گل درخواست دادم

هیچکس از اخرین خداحافظی با خبر نیست باهم مهربان باشیم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز