2777
2789
عنوان

فطریه

104 بازدید | 8 پست

کسی میدونه

به کسی ک فطریه و پرداخت میکنن خودش فطریه نباید پرداخت کنه

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خودمون فکر نکنیم کلا واسه هر چیزی از مرجع تقلید بپرسیم؟ عقل و شعور چرا داریم پس؟

یعنی وقتی برای جسمت یه مساله ای پیش میاد خودت میشینی بهش فکر میکنی و تصمیم میگیری که چه دارویی بخوری؟

روح که خیلی ظریف تر و حساس تره!

همه تخصص ها رو قبول داریم

مثلا معمارها رو قبول داریم

برای ساخت خونه آق معمار نظر میده

برای ساخت روح

برای احکام دین

خودمون؟

پایان شب سیه سفید است
یعنی وقتی برای جسمت یه مساله ای پیش میاد خودت میشینی بهش فکر میکنی و تصمیم میگیری که چه دارویی بخوری ...

اصلا قابل قیاس نیستن، دیگه عقلمون میرسه کسی که اونقد نیازمنده که بهش فطریه میدیم لازم نیس خودش فطریه بده

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
اصلا قابل قیاس نیستن، دیگه عقلمون میرسه کسی که اونقد نیازمنده که بهش فطریه میدیم لازم نیس خودش فطریه ...

نه فداتشم

اگه بخوایم تو احکام به عقل رجوع کنیم

خودمون و عقل مون رو پرستیدیم.

و اطاعت از خودمون کردیم نه دستور خدا

پایان شب سیه سفید است

تا جایی ک من میدونم نمیخواد بده هرسالی ک شرایطش بهتر شد دیگه نباید فطریه بگیره خودشم باید بده ولی اگه شرایطش خوب نیست نمیخواد بده

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢