وروج مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 1367 عنوان فطریه 104 بازدید | 8 پست کسی میدونهبه کسی ک فطریه و پرداخت میکنن خودش فطریه نباید پرداخت کنه مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙 1401/02/10 | 15:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وروج مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 1367 مرجع تقلیدت... بزنگش ۰👏 مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
مانتوشیکا_سراب عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3597 مرجع تقلیدت... بزنگش یعنی خودمون فکر نکنیم کلا واسه هر چیزی از مرجع تقلید بپرسیم؟ عقل و شعور چرا داریم پس؟ شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
مادرتمام عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 2901 یعنی خودمون فکر نکنیم کلا واسه هر چیزی از مرجع تقلید بپرسیم؟ عقل و شعور چرا داریم پس؟ یعنی وقتی برای جسمت یه مساله ای پیش میاد خودت میشینی بهش فکر میکنی و تصمیم میگیری که چه دارویی بخوری؟روح که خیلی ظریف تر و حساس تره!همه تخصص ها رو قبول داریممثلا معمارها رو قبول داریمبرای ساخت خونه آق معمار نظر میدهبرای ساخت روحبرای احکام دینخودمون؟ پایان شب سیه سفید است
مانتوشیکا_سراب عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3597 یعنی وقتی برای جسمت یه مساله ای پیش میاد خودت میشینی بهش فکر میکنی و تصمیم میگیری که چه دارویی بخوری ... اصلا قابل قیاس نیستن، دیگه عقلمون میرسه کسی که اونقد نیازمنده که بهش فطریه میدیم لازم نیس خودش فطریه بده شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
مادرتمام عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 2901 اصلا قابل قیاس نیستن، دیگه عقلمون میرسه کسی که اونقد نیازمنده که بهش فطریه میدیم لازم نیس خودش فطریه ... نه فداتشماگه بخوایم تو احکام به عقل رجوع کنیمخودمون و عقل مون رو پرستیدیم.و اطاعت از خودمون کردیم نه دستور خدا پایان شب سیه سفید است
مانتوشیکا_سراب عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3597 نه فداتشم اگه بخوایم تو احکام به عقل رجوع کنیم خودمون و عقل مون رو پرستیدیم. و اطاعت از خودمون کر ... باشه😑😑 شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
🌼گل_ناز🌼1 عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 8431 تا جایی ک من میدونم نمیخواد بده هرسالی ک شرایطش بهتر شد دیگه نباید فطریه بگیره خودشم باید بده ولی اگه شرایطش خوب نیست نمیخواد بده سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢