2777
2789

بزنید 

واقعا نمیبینید دنیا با واکسیناسیون داره از فاز پاندمی خارج میشه؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همه دوز اولو زدن بجز من بدبخت که سه دوزو زدم😖😖😖

الان از اینکه بدنتون ایمنی داره ناراحتین؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
خدا حفظشون  ان شاءالله بلا از همه دور باشه  ولی خیلی سه دوزه دیدم سکته قلبی کردن و به رح ...

من طرفدار پروپاقرص واکسن بودم الان انقدر حرف وحدیث زیاد شده امروز همسایه ۵۳ سالمون فوت کرد زنش میگه واکسن زد اینجوری شد بابا مگه سرطان خودش همینجوری نیست که یهو  خودشو نشون میده چه ربطی به واکسن داره۰واسه خودم نگران نیستم واسه پدرومادرم نگرانم

شما پزشکی؟

خیر 

اما خواهرهای همسرم و همسراشون پزشکن 

و اینکه اطلاعات رو از مجله های معتبر پزشکی دنیا میگیرم نه شایعات بی اساس 

والا انقدر یه چیزایی شندیم واقعا ناراحتم که چرا زدم

شنیدی؟تو خودت چه اتفاقی افتاده؟نرفتی زیر ونتیلاتور خدایی نکرده 

عوارض کرونا به بیماری های حاد قلبی هم کشیده شده

بزنید  واقعا نمیبینید دنیا با واکسیناسیون داره از فاز پاندمی خارج میشه؟

بخدا من جز طرفدارای پروپاقرص بودم انقدر دور واطراف حرفا میزنا فقط بخاطر پدرومادرم میترسم البته بابام که میگه من صددرصد میزنم اما از استرس و وراهی دارم می میرم همه میگن ندار بزنه میترسم اگه نزارم خدای نکرده چیزی بشه خودمو نتونم ببخشام یا بالعکس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز