2821
2789
من طرفدار پروپاقرص واکسن بودم الان انقدر حرف وحدیث زیاد شده امروز همسایه ۵۳ سالمون فوت کرد زنش میگه ...

سرطان داشتن؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیر  اما خواهرهای همسرم و همسراشون پزشکن  و اینکه اطلاعات رو از مجله های معتبر پزشکی دنی ...

اگه منظورت از پزشک همونایین که میگفتن افرادیکه بیماری زمینه ای دارن در اولویت واکسن هستند 

بعد که فوت میشدند میگفتن حتما بیمار زمینه ای داشتن 

ما اونارو قبول نداریم 

من پزشک های با شرف که دهنشون به بهداشت جهانی صهیونیست نباشه رو قبول دارم امثال دکتر امیر اشرفی ها

که خودشون میرن تحقیق میکنن 

نه که منتظر بهداشت جهانی باشن هرچی اونا گفتن بگن وحی منزله

دنیا داره بهترین واکسنو میزنه نه مثل ما 😑😑😑😑😑

ما هم استرا زدیم 

سینوفارم که خود چین هم زد و یکساله فوتی نداره

دبی هم سینوفارم جزو واکسن هاشون بود 

همه ی واکسن ها موثرن درصد تاثیرشون کمی متفاوته

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

به نظر من نزن  من به هیچ وجه من نزاشتم مادرم دوزسوم روبرنه پنجاه دوسالشه خیییلی خطرناکه من خودمم حتی یک دوزهم نزدم به هیییبچ عنوان به این واکسنا اطمینان ندارم خانوادم بدون اطلاع من زدن اگه میدونستم اصلا نمیزاشتم بزنن

با سرطان فوت شدن اما میگه بعد واکسن سرطان‌شناسی عود کرد سالم سالم بود

خاله دوست منم بعد از زدن واکسن سرطانشون که دو سال بود خوب شده بود دوباره عود کرد و فوت شدند متاسفانه 

دکترشون گفته بودند از عوارض واکسنه

ما هم استرا زدیم  سینوفارم که خود چین هم زد و یکساله فوتی نداره دبی هم سینوفارم جزو واکسن هاش ...

بستگی داره چین کدوم درجه از واکسن سینو رو واسمون فرستاده وکدومو خودشون زدن

اگه منظورت از پزشک همونایین که میگفتن افرادیکه بیماری زمینه ای دارن در اولویت واکسن هستند  بعد ...

توهم صهیونیستی!!!!

تو رو خدا دست بردارید 

یه عده کاسب کرونا برای دیده شدن همه چیز رو دست اویز کردن و از قضا نتیجه گرفتن 

پزشکانی که واکسن رو تایید کردن خیلی هاشون با برنامه ی who زاویه دارن

دانشمندان دنیا زحمت کشیدن تو یکسال نا دنیا رو از اون وضع فاجعه بار بیرون کشیدن اما یه عده فقط و فقط صرف دیده شدن اومدن و مطالبی رو عنوان کردن که حتی یک مدرک علمی و تحقیقاتی هم بابتش ارائه نشده

خاله دوست منم بعد از زدن واکسن سرطانشون که دو سال بود خوب شده بود دوباره عود کرد و فوت شدند متاسفانه ...

الان پسر خواهرشوهرم ۳۷سالشه قلب درد گرفته رفته دکتر وآزمایش بهش گفته دور قلبت التهاب داره از عوارص واکسنه شوهرم هر روز اینارو برام تکرار میکنه۰رنه دوزای قبلی رو فکر کنم جز اولین نفرایی بودن که زدن دیگه بهداشت شهرمون منو میشناسه انقدر پیگیر بودم

بستگی داره چین کدوم درجه از واکسن سینو رو واسمون فرستاده وکدومو خودشون زدن

واکسن سینوفارم درجه بندی نداشت

واقعا مشخص نیست از وضع بیمارستان ها که کرونا کنترل شد؟

تا قبل از واکسن وضع این بود؟اونم با سفرهای نوروزی که اکثرا هم ماسک نداشتن

واکسن سینوفارم درجه بندی نداشت واقعا مشخص نیست از وضع بیمارستان ها که کرونا کنترل شد؟ تا قبل از وا ...

بله درسته من کاملا موافق واکسنم نگرانی عوارصیه که ممکنه واکسن دیگه ای داشته باشه اگه خدای ناکرده سازگاری نداشت یا مشکلی قرار بود پیش بیاد تو همون سه دوز خودشو نشون میداد مگه نه؟؟

الان پسر خواهرشوهرم ۳۷سالشه قلب درد گرفته رفته دکتر وآزمایش بهش گفته دور قلبت التهاب داره از عوارص و ...

خیلی از داروهایی که مردم دارن مثل نقل و نبات مصرف میکنن عوارض داره 

مثل انتی بیوتیک ها مثل مسکن ها 

اگر قرارباشه به داروی بدون عوارض فکر کنیم که هیچ دارویی نباید مصرف بشه 

داروها و واکسن ها رو بایدبه میزان سود و ضررش نگاه کرد و بعد تصمیم گرفت 

میدونین همین قرص های ال دی و ضد بارداری که تو کشور ما به وفور مصرف میشه چقدر باعث ایجاد لخته خون شده؟؟؟؟

توهم صهیونیستی!!!! تو رو خدا دست بردارید  یه عده کاسب کرونا برای دیده شدن همه چیز رو دست اویز ...

مدارک علمی زیاده تحقیق کنی میبینی 

بعد از واکسن اعزایش ۲۸ درصدی سکته و ۴۰ درصدی ایدز داشتیم 

تو در و همسایه و فامیل هم داریم میبینم فوتی هایی که همشون سه دوز واکسن زدن و مردند 

داداش دوستم بعد از دوز ۳ فلج شد بیمارستان امام خمینی بردند بستری کردند دکترش گفت عوارض واکسنه 

من ایناییکه میبینم رو میگم 

بله درسته من کاملا موافق واکسنم نگرانی عوارصیه که ممکنه واکسن دیگه ای داشته باشه اگه خدای ناکرده ساز ...

با دز اول نشون میده

مدارک علمی زیاده تحقیق کنی میبینی  بعد از واکسن اعزایش ۲۸ درصدی سکته و ۴۰ درصدی ایدز داشتیم&nb ...

ایدز؟؟؟

اینو ک گفتین مطمئن شدم تمام مطالبی ک گفتید از کجا میگیرید

دوست عزیز تا قبل از واکسن بیشترین عامل مرگ و میر در جوانان سرطان و سکته ی قلبی بود 

منتها کرونا اومد و این عامل ها کمرنگ شدن در مقابل کرونا