2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه عزیزاز دست دادن خیلیا کارشونو از دست دادن هزینه های هنگفت مالی متحمل شدن استرس و اضطرابی که داشتن اینا به نظرتون تاثیری تو روند پیری زودرس مردم نداره؟

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
کرونا تاثیر خیلی بدی تو زندگیا گذاشت ،علاوه بر ظاهر، آدمها رو از هم دورتر کرد الان دیگه آدم حتی با ف ...

اره و چقدر شکل زندگیا بد و بی انگیزه شده دلم برای بچه هامون میسوزه هیچ دلخوشی ندارن باز ماها ی خونه پدربزرگ و مادربزرگ عمه و خاله و حوض و حیاط دیدیم اونا چی واقعا گاهی دلم برای دخترم کباب میشه به زمان بدی خوردن 😢 خدا کنه ایندشون روشن باشه و این روزا برن گرونی و فحشا جنگ درسته دور از ذهن و محال میاد ولی ناپدید بشه انشالله😔🙏🙏🙏🙏

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
اره و چقدر شکل زندگیا بد و بی انگیزه شده دلم برای بچه هامون میسوزه هیچ دلخوشی ندارن باز ماها ی خونه ...

وواقعا آینده بچه هامون چی میشه همه شون تو خونه ان دخترم همیشه میگه چرا جایی نمی ریم 

وواقعا آینده بچه هامون چی میشه همه شون تو خونه ان دخترم همیشه میگه چرا جایی نمی ریم 

جدا از بیرون رفتن امنیت شغلی و محیطی بچه هامون هس که واقعا دیگه استرس به جون همه انداخته

منم همین حس و دارم همه انگار کلی سختی کشیدن

بله عزیزم واقعا انگار از ی دنیای دیگه همه برگشتن پر از گوله باری از سختی بدبختی فقر 😢