2821
2789
عنوان

ivf 1401

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 40 پست
ذخیرت چند بود ؟مبارکه عشقم 🤗 چیا خوردی چیکارکردی

ذخیره م هفت دهم هست  فقط دکترم برام قرص تقویتی نوشت کیوتن با چند تا ویتامین دیگه گفت برا کیفیت تخمک هست 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
ان شاالله به حق این ماه عزیز خدا بهتون یه نیمی سالم صالح میده منم امروز فهمیدم باردارم شوک هستم هنوز ...

وای قربون دلت 

تو رو خدا برای منم دعا کن 

من مامانم پیشاپیش گفتم حامله ام 

طفلی خیلی ذوق داره الهی به حق دل مادرم منم تا آخر این ماه بشم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک‌ماهه کلا 

یک ماههه وا چرا رفتی به این سرعت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
یک‌ماهه کلا 

خوب کاری کردی زود رفتی و فهمیدی منم سه ماه اقدام رفتم و فهمیدم مشکل داریم و........ تا الان که دوباره اقدام به ای وی اف کردم

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
سلام گلم خوبی؟نرفتی تو سیکل؟

نه  خودت چی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
وای قربون دلت  تو رو خدا برای منم دعا کن  من مامانم پیشاپیش گفتم حامله ام  طفلی خی ...

ان شالله به خدا گمان خوب ببرید حتما بهترین اتفاق براتون میفته  اصلا نگران نباشید 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
وا یه ماهه اقدام کردی بعد داری میری ای وی اف؟ حداقل 6ماه طبیعی اقدام میکردی این همه هزینه بارم نیست ...

عجله دارم وضعیت مالی همسرمم خوبه 

۳ ساله ازدواج کردیم دریغ از جلوگیری و قرص 

نشد که رفتم تو فاز آی وی اف 

فقط هم سرعت اسپرم همسرم کمه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜
گلم منم ذخیرم کمه ...میتونی دقیقا قرصهای خودت وهمسرت رو بهم بگی؟خیر ببینی

همسرم هیچ دارویی مصرف نکرد فقط براخودم قرص کیوتن با ویتامین ای با مولتی ویتامین نوشت همشون برا تقویت تخمک هستن سر بارداری قبلیم هم همین داروهارو داد ماه اول نتیجه گرفتم 

داداششه این ولی اینم کارش خوبه سینال میزنی یا پروگوریس؟ روز چندی

سینال روزی ۳۰ میل با سرنگ انسولین سر یک تایم مشخص نه یک دقیقه اینور نه یک دقیقه اونور

دقیق دقیق

عجله دارم وضعیت مالی همسرمم خوبه  ۳ ساله ازدواج کردیم دریغ از جلوگیری و قرص  نشد که رفتم ...

پس نگو یه ماه بگو سه سال اقدامی خب دیگه خوب کاری کردی انشالله به حق این ماه عزیز دامن همه منتظرا سبز بشه ماهم داخلشون

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

همسرم هیچ دارویی مصرف نکرد فقط براخودم قرص کیوتن با ویتامین ای با مولتی ویتامین نوشت همشون برا تقویت ...

آی وی اف کردید؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز