2821
2789
عنوان

ivf 1401

366 بازدید | 40 پست

سلام دوستان من در اقدام هستم و کلا ۲۹ سالمه  

و‌چند روز دیگه میرم برای  عمل پانکچنر (تخمک کشی)

مشکل از سرعت اسپرم همسرمه وگرنه هم تخمک و هم اسپرم خوبی نشون داده آزمایش هامون 

تو‌کلینینک مام هم اقدام کردیم 

فقط استرس هایپر شدن دارم 

به دادم برسید 

چون خیلی دوست دارم زودی انتقال جنین بدم فقط خواهش میکنم انرژی منفی ندید

من بار اولمم هست و ایمان دارم که میشه چون معجزه های خدارو دیدم بارها🌸🌸

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜

چند وقته اقدامی انشالله ک مثبته 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خداروشکر مرکز خوبی میری دکترت کیه اونجا طاهری

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند وقته اقدامی انشالله ک مثبته 

یک ماهه 

چون هیچ مشکلی هم نداشتیم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜

ان شاالله به حق این ماه عزیز خدا بهتون یه نیمی سالم صالح میده منم امروز فهمیدم باردارم شوک هستم هنوز چون منذخیره تخمدانم پایین بود دکتر گفت سه ماه اقدام کن نشدی بیا آی وی اف ماه اول اقدام چهارروز قبل موعد بیبی چکم مثبت شد واقعا برام معجزه شد   

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
الهی ب حق این شبا دلت شاد بشه امیدداشتن  بهترین کار واست

قربون دل مهربونت❤️

خداروشکر مرکز خوبی میری دکترت کیه اونجا طاهری

بله عزیزم دکتر حمیدرضا طاهری

چن سال اقدامی

یک‌ماهه کلا 

یک ماهه  چون هیچ مشکلی هم نداشتیم

وا یه ماهه اقدام کردی بعد داری میری ای وی اف؟ حداقل 6ماه طبیعی اقدام میکردی این همه هزینه بارم نیست واقعا

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بله عزیزم دکتر حمیدرضا طاهری

داداششه این ولی اینم کارش خوبه سینال میزنی یا پروگوریس؟ روز چندی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

چه جالب عزیزم عین منی منم در حال اقدامم هفت روزه دارو مصرف میکنم فردا سونو دارم و کلی استرس  کی پانکچر داری؟ ان شاالله جنینای تپل گیرت بیاد همون بار اول بگیره برای منم دعا کن به خدا سوراخ سوراخ شدم    

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز