2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا شاید کسیم کشته باشه ب من هیچی نمیگن 

نزاع دسته جمعی آزاد نمیشه با سند فعلا نگهش میدارن چون ممکنه آزاد بشن دوباره دعوا کنن.اگه کسی زخمی شده باشه فعلا بازداشت میشه تا تکلیف کسی ک زخمی شده روشن بشه .اگه برای هم رضایت بدن  .بعدش ی جریمه دولتی میدن آزاد میشن .البته اگه کسی کشته نشده باشه .ودیه نخوان بدن .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
نزاع دسته جمعی آزاد نمیشه با سند فعلا نگهش میدارن چون ممکنه آزاد بشن دوباره دعوا کنن.اگه کسی زخمی شد ...

برای همون میگم تا صبح صبر کنن معلوم میشه چی به چیه اگه کسی زخمی نشده باشه ازادش میکنن انشاءلله که طوری نیست

چرا دروغ میگم 

ن نمیگم دروغ میگی .اسم شهرتون بد در رفته .الان میان میگن اینا چه قومی هستن وفلان

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
نمیگن بهم زنگ زدم کلانتریم بر نداشتن 

ول کن مگه نمیگی همیشه اینطوری میشه لابد پلیس هم عادت داره فردا پس فردا ولشون میکنه ولی وجدانا اینا خطرناکن کاش از اون شهر بری 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز