2777
2789

اگه طرف طوریش نشده باشه صبح ازاد میشه اگه منجر به جر بشه باید یه جواز بزاری نه سند یا کارمند ضامنش بشهاونهم بخاطر دیه هیچ کاریش نمیکنن مگه اینگه خدای نکرده طرف فوت بشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تفنگ گذاشته خونه میترسم پلیس بیاد ط خونه اینجا بی در و پیکره پنصد نفرنم بکشن پلیس نمیاد وسط

تفنگ رو ی جایی قایم کن زیر خاک ب شوهرت بگو گم شده .آخه تفنگ واسه جی نگه میدارید.گم وگورش کن دست شوهرت بهش نرسه .غیر از اینکه خون کسی باهاش ریخته میشه؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
تفنگ گذاشته خونه میترسم پلیس بیاد ط خونه اینجا بی در و پیکره پنصد نفرنم بکشن پلیس نمیاد وسط

خطرناکه برو شهر خودتون اینا کین باهاشون وصلت کردی

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
بنظرت کجاست همش دعواست  

.....

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اره

پست رو پاک کن آبرومون رفت 

بخدا شاید کسیم کشته باشه ب من هیچی نمیگن 

نبابا تا صبح صبر کن ابجی ازاد میشه هیچ کاریش نمیکنن خودمو یکی دوبار بازداشت کردن مرد هستم ببخشید بد به دلتون نیارید موفق باشید نماز روزه هاتون قبول

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز