2777
2789
واییی 😍😍😍😍 من ذوققق غش واییییی جیغعع  نه وقتی اومدم شیراز همسایه مامانم و اینا بچ ...

😂😂وای..😑😂اهان پس مال مشتی رضاعه.‌‌.خوب بگو واسه توام بخره..‌

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

😂😂وای..😑😂اهان پس مال مشتی رضاعه.‌‌.خوب بگو واسه توام بخره..‌

اره بابا من نمیتونم نگهداری کنم خیلی کار داره 

یه اردک برام خرید من میترسم ازشون ولی خب نگهش داشتم خیلی بخش رسیدم بعد مرد تا دو هفته گریه میکردم براش دیکه توبه کرد برام جیزی بخره  

هعی روحش شاد برای پاپیم(زندگی من اردکی) صلوات بفرست 

وای وقتی بچه بودما یه جوجه رنگی خریده بودن برام ازش نگهداری کردم وقتی که مرد خاکش کردم رو قبرش خرما گذاشتم روسری مشکی پوشیدم از این بلند ها سرمو زدم به لوله گاز هنوز جاش هست کلا من یه جوری میشم وقتی بمیرن

وای وقتی بچه بودما یه جوجه رنگی خریده بودن برام ازش نگهداری کردم وقتی که مرد خاکش کردم رو قبرش خرما ...

🤐🥺..اونا خیلی ضعیفن..اَخیییی خرما😂😂دلت نازکه منم همنطور

آخییی...😵😭..حییون نگه دار بهت نمیسازه

میدونی خیلی دیوننشون میکنم  هعی 

وای عسل گفتم رضا سگشو گذاشته بود پیشم دست زده بودم بهش اسکرین گرفته بود میگفت نگاه داری خوش میکنی نگاه داری چیکارش میکنی فکر کن داشتم نازش میکردم اسکرین گرفته میگه داری پنجیرش میگری  بعد حالا بینگو خیلی هم لوسه 

میدونی خیلی دیوننشون میکنم  هعی  وای عسل گفتم رضا سگشو گذاشته بود پیشم دست زده بودم به ...

واای چه حساسه..😐بگو منم دوسش دارم..زیادی حساس نباش لطفا

😍😂😂خوبه حالا فقط از پرنده میترسی.‌.

اره  از پرنده و کلا خروس و مرغ و این چیزا به شدت ترس دارم از ماهی هم میترسم از سوسک و اینا هم یکم  ولی خب وقتی رضا باشه خیلی میترسم ولی وقتی تنها باشم اصلا نمی ترسم  میفهمی که چی میگم 😆😆

اره  از پرنده و کلا خروس و مرغ و این چیزا به شدت ترس دارم از ماهی هم میترسم از سوسک و اینا هم ی ...

اوهه...خودتو لوس میکنی واسش🤣😂🤣😂بیاد نازتو بکشه😎😂😂

واای چه حساسه..😐بگو منم دوسش دارم..زیادی حساس نباش لطفا

خیلی روش حساسه از من بیشتر من میگم سگه اگر بمیره رضا خودکشی میکنه مطمعا هستم فکر کن تا این حد .

نه من دوسش ندارم چون رضا اون و بیشتر دوست داره بهش حسودیم هم میشه خیلی هم زشته  هیچکاری بلد نیست مثلا میگی حرف بزن دد سه تا پارس میکنه بشین و پاشو بلده که همه بلدن لوس هم هست زرنگ هم هست بعد مثلا وقتی میخواد کسی بره باهاش میره تا دم در یا صداش میکنی میاد همین هیچکاری بلد نیست جز اینا