2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

72 بازدید | 10 پست

بچه ها امسال اولین کنکورم بود

میشه بگین کدوم رشته بهتره؟

رتبمم خیلی داغون شده خب انتظارشم داشتم

مهندسی کامپیوتر یا حسابداری یا مهندسی پزشکی

بازار کارش توایران برام مهمه میخوام مهاجر پذیریشم خوب باشه چون نهایتا ۴ سال بعد تموم شدن تحصیلم میخوام بمونم و کار کنم پول جمع کنم برا مهاجرت کاری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بخوای مهاجرت کنی مهندسی کامپیوتر ولی بخوای توایران باشی حسابداری اطلاعاتی که ازاقوام دارم اینوگفتم نمیدونم بازارمهاجرت حسابداری واقعا چجوری هستش

گاهی انسانم آرزوست

برای مهاجرت مهندسی کامپیوتر البته مهندسی پزشکی هم خوبه

ولی می تونی برای مهاجرت مهندسی کامپیوتر رو بری بعد ک مهاجرت کردی کارت خوب باشه اونجا خوب میگیرنت واسه تکنولوژی هاشون

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

اگه بخوای مهاجرت کنی مهندسی کامپیوتر ولی بخوای توایران باشی حسابداری اطلاعاتی که ازاقوام دارم اینوگف ...

راستش هدف اصلیم مهاجرته ولی اینکه توایران کار با درامد خوب هم پیدا کنم جزو اولویتامه چون پشتیبان مالی ندارم خودم باید پول جمع کنم برا رفتن

اکثر رشته هایی که مهاجرتشون خوبه توایران کار ندارن

اوناییم که کارشون توایران خوبه مهاجر پذیر نیستن نمیدونم چیکار کنم

راستش هدف اصلیم مهاجرته ولی اینکه توایران کار با درامد خوب هم پیدا کنم جزو اولویتامه چون پشتیبان مال ...

الان چندتاازاقوام هستن استخدام بانک شدن ویاشرکت خصوصی حسابداری زدن وکلی پولدارن ولی ازاقوام داشتیم چندمورد مهندسی کامپیوتر بودن واقامت گرفتن ورفتن خیلی بایددقت کنی من خودم مهندسی معماری دارم الان یکسال هیچ پروژه ای بهم ارجاع ندادن توتهرانم هستم انقدر اوضاع کارداغون

گاهی انسانم آرزوست
الان چندتاازاقوام هستن استخدام بانک شدن ویاشرکت خصوصی حسابداری زدن وکلی پولدارن ولی ازاقوام داشتیم چ ...

دقیقا برا همین گیج شدم

میترسم یهو یه شرایطی پیش بیادنتونم مهاجرت کنم هیچی معلوم نیست اخه