2777
2789
عنوان

حق با خانواده شوهرمه یا همسرم؟؟

900 بازدید | 66 پست

مختصر میگم خانواده همسرم  هزار تومن بهش ندادن  و پولش رو بردن زدن زیر همه چی زمانی شوهرم گفت پولمو بدید پدر شوهرم دعوا راه انداخت و شوهرم رو کتک زد  ما از شهرستان بدون عروسی با قرض  اومدیم تهران پارسال عید رفتیم شهرستان خونه مادر من برادر شوهرم زن گرفت و جشن بزرگی گرفتن ما رو دعوت نکردن الان تهران هستیم برادر شوهرم  میخواد عروسی کنه الان زنگ زد برادر شوهرم  ک بیاین عروسی و همسرم میگه نمیریم چونکه اون ب خودش جرات نداد دو دقیقه بیاد در خونه پدر زنم منو دعوت کنه الان من با یک زنگ زدن ۱۲ ساعت از تهران بکوبم  برم شهرستان؟؟ میگه اون لحظه ک خونی و مالی شدم یادم نمیره راستی پدر شوهرم گفت ارث بهت نمیدم 

من یک درخت سرسبز  بزرگ با ریشه های قوی هستم  ایقد قوی و محکم  ک هیچ طوفانی  نمیتونه  تکونم  بده در مقابل تمام سختی های زندگی محکم  هستم چونکه پشتم ب خدا گرمه عاشقتم خدای مهربون و خوبم. بهترین ها رو میخوام ازت قشنگ ترین ها رو میخوام ازت تندرستی و عاقبت  به خیری میخوام ازت راستی یادت هست خدا جونم ک من بهت سخت و قوی ایمان دارم  منم همیشه یادم میمونه  هرگاه  ب لبه پرتگاه  رسیدم  تو بودی نجاتم دادی عاشقتم  معبود مهربونم.  ازت ممنونم دوست دارم خداااااا میدونم  بهترین ها رو بهم دادی و میدی  و خواهی داد😍😍😍😍😍😍😍      سبز سبزم  ریشه دارم  😍 من درختی استوارم  .راستی من از سال ۹۷ اینجا عضو هستم این کاربری جدیدمه  . 

اینم بگم ما  دوسال و نیم عقد بودیم بدون مراسم اومدیم سر زندگیمون  بدون بدرقه بدون احترام ولی برای تمام پسراش عروسی گرفت طلا خرید خونه آماده هم بهشون داد 

من یک درخت سرسبز  بزرگ با ریشه های قوی هستم  ایقد قوی و محکم  ک هیچ طوفانی  نمیتونه  تکونم  بده در مقابل تمام سختی های زندگی محکم  هستم چونکه پشتم ب خدا گرمه عاشقتم خدای مهربون و خوبم. بهترین ها رو میخوام ازت قشنگ ترین ها رو میخوام ازت تندرستی و عاقبت  به خیری میخوام ازت راستی یادت هست خدا جونم ک من بهت سخت و قوی ایمان دارم  منم همیشه یادم میمونه  هرگاه  ب لبه پرتگاه  رسیدم  تو بودی نجاتم دادی عاشقتم  معبود مهربونم.  ازت ممنونم دوست دارم خداااااا میدونم  بهترین ها رو بهم دادی و میدی  و خواهی داد😍😍😍😍😍😍😍      سبز سبزم  ریشه دارم  😍 من درختی استوارم  .راستی من از سال ۹۷ اینجا عضو هستم این کاربری جدیدمه  . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم ما  دوسال و نیم عقد بودیم بدون مراسم اومدیم سر زندگیمون  بدون بدرقه بدون احترام و ...

مشکلش با شوهر شما چی بود؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ینی الان بنظرت حق با کیه؟😐

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.
اصن دیگه باهاشون ارتباط نداشته باشید 

الان برادر شوهرم گفت میگن کار زنته نمیزاری بیای 

اینم بگم ما  دوسال و نیم عقد بودیم بدون مراسم اومدیم سر زندگیمون  بدون بدرقه بدون احترام و ...

بدون شک شوهرت حق داره

وقتی اونا شوهرتو پسر خودشون نمیدونن شما هم فک کنین کلا خونواده ای نداره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯