2777
2789
عنوان

Bekhoniiiiiiddddd lotfaaaannnn

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست
الهی بمیرم عزیزکم     خب پس مشکل روانی دارن اگر پای کسی ام درمیون باشه بعید میدونم با چنی ...

خدا نکنه❤بله داره، اونم از نوع شدیدش، بله درست میگید، به خدا از فرط ناراحتی حتی دیشب افطار کردم، دیگه هیچی نخوردم حتی سحری، امروزو بدون سحری روزه گرفتم، نمیدونم خدا میخواد چی برامون پیش بیاره، فقط نمیخوام از مامانم جدا شم..... . چشم ممنونم 

خدا نکنه❤بله داره، اونم از نوع شدیدش، بله درست میگید، به خدا از فرط ناراحتی حتی دیشب افطار کردم، دیگ ...

تو الان سخری نخوری بشینی غصه بخوری از درست بیوفتی چیزی درست نمیشه جز اینکه یه غم ب غمای مادرت اضافه میشه پس محکم باش و نشون بده که خدا پشتته تا مادرتم با دیدن روحیه ی قوی تو قوی تر بشه و پشتش نلرزه

نه ان شاالله جدا نمیشی وقتی بره دادگاه تشخیص میدن بیماریش رو و عدم صلاحیت میزنن براش 

لایق باشم دعاتون میکنم ان شاالله ب زودی ب ارامش برسید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو الان سخری نخوری بشینی غصه بخوری از درست بیوفتی چیزی درست نمیشه جز اینکه یه غم ب غمای مادرت اضافه ...

انگار غم عالم برای منه ، دارم از غصه سکته میکنم، شرایط بسیار بسیار سختی سخت تر از پادگان داشتیم تو اون خونه، شاید از یه طرف راحت بشیم از اون وضع، امااا تو جامعه قراره بشیم انگشت نما، همه با بچه طلاق یا به چشم انگل اجتماع نگاه میکنن یا ترحم و دلسوزی، بدبختانه تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم، دعام کنید، بزرگوارید❤

انگار غم عالم برای منه ، دارم از غصه سکته میکنم، شرایط بسیار بسیار سختی سخت تر از پادگان داشتیم تو ا ...

خدانکنه دختر خوب

این همه آدم طلاق گرفتن بچه هاشونم زندگی میکنن

همسایمون مورد مشابه شمارو داشت مرده مشکل روانی داشت

۳ تا دختر داشت چه دخترای با کمالاتی

باباهه یه روز زنشو از خونه بیرون کرد طلاق گرفتن 

دختراش بهترین رتبه اوردن و شغل خوب پیدا کردن و خدازوشکر ازدواج موفقی هم داشتن 

واما مرده یه زن بینوای دیگه رو اورد اخرم باز خودش زنه رو بیرون کرد! و الان باز زن اولیه رو برگردونده ! 

خدانکنه دختر خوب این همه آدم طلاق گرفتن بچه هاشونم زندگی میکنن همسایمون مورد مشابه شمارو داشت مرده ...

میدونید مشکل من چیه ، هر بلائی که بگین تو اون خونه سر من و مامانم و برادرم اورده، درسته راحت میشیم، ولی هضم این موضوع برای منِ ۱۶ سالمه سخته، به خدا قسم دارم سکته میکنم. درسته مشکل زندگی که همون دلیل اصلیش اونه، از اول زندگی با مامانم بوده و الانم با برادرم و من همراهه، ولی به این شدت چند ماه بود نداشتیم، میدونید مشکل سر چی بود؟ توی پست بعدیم کامل میگم الان بهتون، مطمئنم باورتون نمیشه و این موضوعی که میخوام بگم، قطره ای از اقیانوس بدبختیای ما نیست...، ولی چند ماه بود برنامه ریزی میکردم چطور برای کنکور بخونم از تیر ماه، مشاور بگیرم، کلاس برم و...، ولی الان چی؟ هیچ امیدی به کنکورم ندارم، تو اون جهنمی که بودم شرایط رتبه خوب آوردن میدونم نبود و دلیلشم همون یه نفر بود، الان درسته به آرامش نسبی قراره برسیم، ولی چه کنم که دیگه قرار نیست خانواده ای مثل بقیه داشته باشم؟!!، 

خب حالا موضوع رو بگم.... و از الانم بگم از این ماجراها ما روزی ۳ ، ۴ بار داریم، ولی منجر به رفتن یشه، شاید چند سال بود نداشتیم...، شاید به دلایلی نشه کامل بگمش، ولی هنوز که ۵۰ سالشه، توی سن ۵ ،۶ سالگیش مونده، با اینکه هیچ اتفاق خاصی نیفتاد، ولی میگه میگین مامانم دروغ گوعه، بعدش دید حرف ما درست بوده ، گفت دارین به خواهر من حسودی میکنین!!، یعنی به اندازه یه ارزن ارزش نداره برام، ۶ روزه این موضوع جدید شروع شده، ولی در طول روزا همیشه شاید باورتون نشه، ولی بیش از ۲۰ موضوع الکی برای جر و بحث پیدا میکنه.....، یه بار گیر میده حق نداری بری خونه مامان بزرگت چون نرفتی مثلا پیش مامان من(چون مامانش تهمت زده بو بهم) ، یا مثلا چرا چای فلان جور ریختی، چرا شام فلان جور خوردی و....   همه اینام همراه فحش و... ، خدا میدونه فقط که الان حالم چجوره، خانوادشم از وقتی ما اومدیم، انگار نه انگار...، انگار که تقصیر ماس،،،، یه موضوعی که شاید برای بقیه خانواده ها هیچی نباشه، برای ما اندازه یه اقیانوس بزرگش میکنه، نمیدونم خدا اگاهه، شاید واقعا دست خودش نبست، چون دیشب قیافه حق به جانب گرفته بود که انگار تقصیر ما بوده و با اینکه کل زندگی رو به کام ما تلخ کرده و آزار میده مدام، بازم میگفت اخرین فرصتت  بود، میخواستم تحملتون کنم😳، خداییش آدم خندش میگیره، مامانشم که اون شب حضور داشت توی دعوا، زنگ زده بود ماجرا رو یه جور براش دختراش تعریف کرده بود که کل تقصیر ها افتاد گردن ما..... فقط از خدا میخوام بزرگترین غدابا رو روز قیامت بده به خودش و خانوادش

خب حالا موضوع رو بگم.... و از الانم بگم از این ماجراها ما روزی ۳ ، ۴ بار داریم، ولی منجر به رفتن یشه ...

میدونم سخته... ولی یه پیشنهاد دارم برات امیدوارم عملیش کنی

ببین این دعوا فحش بحث تو بیشتر خانواده ها هست یکی کم‌یکی زیاد

طرف باباش معتاده مادرشو تا حد مرگ کتک زده بود تا جایی ک بیچاره مادره کلیه اش از کار افتاد و....

اونقد زیادن دردا و وحشتناک ک اگر بشینی پای حرفاشون درد خودت یادت میره

میگی مردم ب بچه طلاق فلان طور نگاه میکنن درست

ولی تلاش کن چنان موفق بشییییی که همین مردم آرزوشون بشه بچه هاشون مثل تو باشند

اینا شعار نیست اینا تلنگره برای اینکه تو تازه اول راهی

نباید خسته بشی 

باید تلاش کنی تا موفق بشی تا چشم حسوداتون رو کور کنی تا مادرت رو از ته دل خوشحال کنی و سربلندش کنی

عزیزممم فداتشم غصه نخور میگذره

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
میدونم سخته... ولی یه پیشنهاد دارم برات امیدوارم عملیش کنی ببین این دعوا فحش بحث تو بیشتر خانواده ه ...

حرفتون که گفتید سعی کن آنچنان موفق بشی که همه مردم آرزوشون باشه بچشون مثل تو باشن، خیلی به دلم نشست، یکم آروم شدم، ولی برام لطفا دعا کنید😔

میدونم سخته... ولی یه پیشنهاد دارم برات امیدوارم عملیش کنی ببین این دعوا فحش بحث تو بیشتر خانواده ه ...

ممنونم از دیروز تا حالا خیلی وقت گذاشتید باهام چت کردید، امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید و تمام مشکلاتتون حل بشه🤍🙏🏻