2777
2789
عنوان

Bekhoniiiiiiddddd lotfaaaannnn

284 بازدید | 29 پست

Az lahaz roohi halam bade,hichkas nist bahash harf harf bzanm, tooye tapik haye ghabli goftam ke be che dalil mamanm mikhad talagh begire, az raftaraye az in be bade baghie ba khodm mitrsm, az ye taraf kole ayandm mire roo hava, ta marze skte daram mirm, khastam dige, doaa kinid zoodtar bmirm ta rahat sham

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Away from you, God forbid

What are you talking about?

Be strong girl!!!

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

عزیزم سلام

خدانکنه بمیری دلت میاد ؟ مادرت تمام دلخوشیش شمایی

طلاق بگیره بعد خدا فقط شمارو داره

نترس خیلیا جدا شدن و الان بچه هاشون بهترین زندگی هارو دارن

طلاق همیشه هم بد نیست

خودت میکی تو خونه آرامش ندارین پس طلاق بهترین گزینس که با آرامش تمام برای آیندت تلاش کنی و تصمیم بگیری

تمام تلاشت رو بکن اونقد موفق بشی که دشمناتون از ناراحتی صورت بخراشن

ان شاالله موفق باشی و خدا کمکتون کنه

Midoonid moshkel chie??, ma ro az khone endakht biroon. Be nazar shoma dalilesh chie ke az aban ta h ...

ای بابا برای چی انداخته بیرون!!

همون موقع مادرتون باید زنگ میزد پلیس شکایت میکرد

چنین حقی نداره

اره احتمالا دنبال بهانس خدا هدایتش کنه

الهی بگردم عزیزم غصه نخور درست میشه ان شاالله

ای بابا برای چی انداخته بیرون!! همون موقع مادرتون باید زنگ میزد پلیس شکایت میکرد چنین حقی نداره ا ...

به نظر شما به چه دلیلی میتونه این کارو کرده باشه؟

ممنونم از همدردیتون🥺🤍

به نظر شما به چه دلیلی میتونه این کارو کرده باشه؟ ممنونم از همدردیتون🥺🤍

نمیدونم والا...شاید بخاطر لجبازی با مادرتون سر دعواهایی ک دارن

الان کجا رفتین؟ مادرتون چیزی نگفت بهش؟

خواهش میکنم گلم تنها کاریه ک ازم برمیاد

نمیدونم والا...شاید بخاطر لجبازی با مادرتون سر دعواهایی ک دارن الان کجا رفتین؟ مادرتون چیزی نگفت به ...

الان خونه مامان بزرگمیم(مامان مامانم) ، نه از دیشب که اومدیم خونه مامان بزرگم، مدام گریه میکنم، دارم سکته میکنم، اونم همش تو فکره، نه مطمئنم به خاطر دعوا و لجبازی نیست، پارانوییده، مشکل داره. ولی میخوام دلیلشو بدونم، شاید کس دیگه ای تو زندگیشه، نمیدونم، فقط میدونم قفسه سینم داره میلرزه، با اشک دارم تایپ میکنم، حالم بده...، کاش وجود نداشتم

الان خونه مامان بزرگمیم(مامان مامانم) ، نه از دیشب که اومدیم خونه مامان بزرگم، مدام گریه میکنم، دارم ...

الهی بمیرم عزیزکم  

خب پس مشکل روانی دارن اگر پای کسی ام درمیون باشه بعید میدونم با چنین اخلاقی کنار بیاد به دو روز نکشیده ولش میکنه میره

یه گل گاوزبونی یا شربت گلاب درست کن خودتو بقیه بخورین اروم بگیرید 

سعی کن مادرتو اروم کنی گناه داره طفلی میدونم تو دلش چی میگذره...

از خدا کمک بخوا

زیارت عاشورا بخون و هدیه کن ب شهدا ازشون کمک بخوا ان شاالله همچی ب خوبی پیش بره

الان خونه مامان بزرگمیم(مامان مامانم) ، نه از دیشب که اومدیم خونه مامان بزرگم، مدام گریه میکنم، دارم ...

اینم بگم که از خودش و خانوادش متنفرم، دعای بد هیچوقت نمیکنم برای کسی، اما برای همشون آرزوی مرگ میکنم، همین...!