2777
2789
عنوان

زخم واژن

1889 بازدید | 46 پست

سلام

من عفونت و زخم واژن دارم و دکتر طب سنتی تزریق عسل رو پیشنهاد داد.

کسی تا حالا از این روش استفاده کرده؟چند وقت ؟

اگر تونستید زخم رو بدون فریز درمان کنید لطفا تجربیاتتون رو بگین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان زخم داشت فریز کرد خوبه خوب شد

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

یکساله عفونت دارم چیزی بلدید بگید به خدا داغونم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

در ب در دنبال همچنین تایپکیم خدا خیرت بده استارتر 

منم فک کنم زخم دارم خیلی سوزش دارم دیشب عسل کردم 

الانم داخل حمام دارم عنبر نسا دود میکنم که بوش کل محلو گرفته چشامم دیگه نمیبینه🤧😂

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
تا هفت شب ۱۰ سی‌سی ب همراه ۳ سی سی روغن زیتون

شما سوزش هم داری ؟

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
عفونت شما شدید بود؟از چه نوعی بود؟چند شب استفاده کردین؟

من عفونت قارچی داشتم و عفونت ادراری شدید جوری ک زده بود پهلوهام و کمرم 

با اپلیکاتور زدم 

14 شب

عسل باید طبیعی و درمانی باشه حتمن وگرنه بدتر میشی 

عسل درمانی بالای 300 تومنه قیمتش حواست باشه الکی ندن بهت

یکساله عفونت دارم چیزی بلدید بگید به خدا داغونم

منم همینم همه اش عفونت خسته شدم از دکتر 

الان خونگی دارم درمان میکنم ببینم چی میشه