2777
2789
عنوان

زخم واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 46 پست

وای منم داغونم دارو استفاده میکنم فقط ی هفته بعد ی هفته بازم همون اش و همون کاسه خسته شدم😣😣

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
در ب در دنبال همچنین تایپکیم خدا خیرت بده استارتر  منم فک کنم زخم دارم خیلی سوزش دارم دیشب عسل ...

آره من اصلا نمیتونم رابطه داشته باشم خیلی درد میکشم کاش میشد زود خلاص بشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی زیاد

منم خیلی زیاد 

به نظرم عسل جواب میده چون سری قبل رفتم دکتر گفت عسل بذار

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
شنیدم روغن نارگیل اصل هم خوبه

یعنی تنهایی استفاده کنیم یا با عسل

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
دکتر نرفتین؟

چرا اصلا قرصا معده درد کرفتم دیگه نمیرم،پماد واژینال وقرص مترو...سفکسیم و آموکسی صبح سه تا ظهر سه تا شب سه تا کنارشم پنیرک دم کردم هیچی اولش ترشح پنیریم خیلی بزرگ بود الان کوچیک تر شده ولی از بین نرفت دکتر  اخر گفت همینحوری اینارو ادامه بده 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
آره من اصلا نمیتونم رابطه داشته باشم خیلی درد میکشم کاش میشد زود خلاص بشم

آی گفتی منم از رابطه متنفرم با این سوزش و دردا

دو روزه درمانو شروع کردم 

چرا اصلا قرصا معده درد کرفتم دیگه نمیرم،پماد واژینال وقرص مترو...سفکسیم و آموکسی صبح سه تا ظهر سه تا ...

میشه طرز تهیه و خوردن پنیرک رو بگی عزیزم

منم همینم همه اش عفونت خسته شدم از دکتر  الان خونگی دارم درمان میکنم ببینم چی میشه

پنیرک میخورین؟من عفونتم خیلی بزرگ بود ببخشیدا یک سانت گلوله کوله میومد بیرون از همه حام میریخت زخم میشد نمیتونستم بشینم یه بار سر خود پماد باریج برای بواسیر زدم پنیرک خوردم قرص خوردم دیگه نصف شد نمیدونم حالا از پماد بود یا چی دیگه الان چند ماه اونجوری نیست،گفتم این پماد برای بواسیر زخم میشه روده خوب میکنه گفتن اگه داخل زخمه خوب کنه ولی سوختم چند دقیقه اولش

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم