2777
2789
من دارم کار میکنم تو شرکتش ببین یه عده هستن دارن پول به جیب میزنن با اسم این شرکت هرکس که شماره کارت ...

سلام دوست عزیز من میخوام اشتراکشونو بگیرم شما واقعا راست میگین یا برای تبلیغشون این حرف و میزنید من واقعا به این کار نیاز دارم و اصلا نمیخوام که الکی از اب در بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید این شرکت گرین جابز واقعا مطمئن هست ؟! آخه خیلی از پیام ها رو که خوندم غیر از اینو نوشته بودن ...

ببین ماهی ۱ تومن من ازش درمیارم 

در حد چرخوندن زندگی نیست ولی یه کمک خرجی هست

اولش باید یه هزینه ثبت نام بدی ولی نگران نباش یه هفته ای درمیاد 

من پشتیبانمم خیلی خوب بود تو پروژه های اول خیلی کمکم کرد 

ایدیشو مبزارم خواستی پیام بده 

Poshtiban_Online126

گول تبلیغات وبنرهای این مجموعه گرین جابز رو نخورید لطفا.. درمرحله اول باید مبلغی براشون پرداخت کنید ...

وای من همین الان مخاسم پکیجشو بخرم

یعنی الکی حرف میزنن؟؟؟؟

اصن بهم نگفتن ک باید فایل بخری تا بتونی کار کنی

شما عضوش بودین قبلا؟؟

سلام بچه گول نخوريد من با اينكه نظرات شمارو خونده بودم باز وسوسه شدم اينا همش الكيه حتي افرادي هم كه ميان اينجا ميگن كار كردن از خودشونن منم گول خوردم پول ثبتنام دادم بعد بايد پول بديد فايل بخريد فايل هارو جوري ميفرستند كه شما نتونيد انجام بديد من سه تا فايل خريدم گفتم امتحان كنم سه تا فايل هم يه چيز چرت و پرت بود كه نشه انجام داد همه فايل ها هم پولي اومدم بهتون بگم اصلا گول نخوريد من تا تهش رفتم كلاهبرداريه حتي سه تا فايل خريدم فايل صدا جزوه نويسي و تايپ ولي سركاربه من دلم سوخت اومدم بهتون بگم خيليا واقعا نياز دارن دنبال كارن به خاطر همين اومدم گفتم گول نخوريد 

حتي اينا كه ميان ميگن مستقيم ميري به درگاه و اينا منم از طريق درگاه اينترنتي رفتم واي باور كنيد همش سركاريه در واقع شما همش بايد پول بريزيد مبلغ هاي كمي بابت فايل ميديد از ٢٠ شروع ميشه تا ٥٠ تومن ٦٠ تومن ولي همينا جمع ميشن واسه اونا ميشه كلي پول گول ثبت و فتا اين داستانارو نخوريد لينك يه سايت كه طراحي كردن و براتون ميفرستند شما هم ميبينيد قانع ميشيد نكنيد 

سلام دوستان من برای شرکت گرین جابز ثبت نام کردم و ۲۰۰ تومن برا ثبت‌نام دادم و عکس اول شناسناممو هم ب ...

سلام عزیزم کاش حرفتو گوش میکردم. الکی پولم رفت

و خدایی که همین نزدیکیست❤️
وای من همین الان مخاسم پکیجشو بخرم یعنی الکی حرف میزنن؟؟؟؟ اصن بهم نگفتن ک باید فایل بخری تا بتونی ...

سلام عزیزم  من ثبت نام کردم و تو گروهشون رفتم. کلک پوله همش. یه فایلو به صد نفر میفروشن بعد به همشون میگن کارتون مورد قبول نیست 

حتي اينا كه ميان ميگن مستقيم ميري به درگاه و اينا منم از طريق درگاه اينترنتي رفتم واي باور كنيد همش ...

منم گول خوردم ‌‌ اشکال نداره. فکرمیکنم صدقه دادم.  کثافتای دزد 

وااای که چقد کلاهبردارن . عزیزم طرفش نرو که واقعا فقط پول تو جوب آب ریختنه. این ۱۰۰ هزار تومنی که به اینا میدی اگه تو جوب آب بریزی کمتر حرص میخوری . اولش ک ازت ۱۰۰ تومن میگیرن اصن هم‌ربطی نداره به شماره کارت بریزی یا از درگاه پرداخت کنی بعد برای هر پروژه ازت دوباره پول میگیرن که شاید قبولت کنن. تلگرام‌هاشون هم حالت روحشون فعاله اصن‌نمیفهمی واقن فایلتو بررسی کردن یا نه . اصلا جوابتو نمیدن .گوششون نخور 

وااای که چقد کلاهبردارن . عزیزم طرفش نرو که واقعا فقط پول تو جوب آب ریختنه. این ۱۰۰ هزار تومنی که به ...

سلام عزیزم شما هم با شرکت گرین جابز کار کردین که گفتین کلاهبرداریه؟

به من گفتن فایل رایگان هر روز ۵ تا میزارن ۵۰ هزار تومن هرکدوم دراند داره و  حالت رقابتی نداره و میتونین هر روز پول دربیارین

یعنی الکیه؟ 

من با اینکه همه اینا رو دیدم اما بازم وسوسه میشم برم واریز کنم کار کنم میشه من رو قانع کنید که نرم واریز کنم؟

سلام عزیزم شما هم با شرکت گرین جابز کار کردین که گفتین کلاهبرداریه؟ به من گفتن فایل رایگان هر روز ۵ ...

سلام خوبی؟ منم دیشب ۱۰۰ پول ریختم ولی کانال توضیح کار که فرستادن ظاهراً اکثر فایلها پولی و یا آموزشش پولیه . و اینقدر کانال در کانال زدن که آدمو گیج میکنن.

سلام خوبی؟ منم دیشب ۱۰۰ پول ریختم ولی کانال توضیح کار که فرستادن ظاهراً اکثر فایلها پولی و یا آموزشش ...

سلام ممنون شما خوبی  یعنی میگین که کار خوبی نیست؟ در چه حدی میشه از فایل رایگان ها پول دراورد؟

میشه لینک کانال بفرستید ببینم به چه صورته اگه میخواستم کار کنم بعدش واریز کنم ممنون میشم