من دارم کار میکنم تو شرکتش ببین یه عده هستن دارن پول به جیب میزنن با اسم این شرکت هرکس که شماره کارت ...
سلام دوست عزیز من میخوام اشتراکشونو بگیرم شما واقعا راست میگین یا برای تبلیغشون این حرف و میزنید من واقعا به این کار نیاز دارم و اصلا نمیخوام که الکی از اب در بیاد
سلام بچه گول نخوريد من با اينكه نظرات شمارو خونده بودم باز وسوسه شدم اينا همش الكيه حتي افرادي هم كه ميان اينجا ميگن كار كردن از خودشونن منم گول خوردم پول ثبتنام دادم بعد بايد پول بديد فايل بخريد فايل هارو جوري ميفرستند كه شما نتونيد انجام بديد من سه تا فايل خريدم گفتم امتحان كنم سه تا فايل هم يه چيز چرت و پرت بود كه نشه انجام داد همه فايل ها هم پولي اومدم بهتون بگم اصلا گول نخوريد من تا تهش رفتم كلاهبرداريه حتي سه تا فايل خريدم فايل صدا جزوه نويسي و تايپ ولي سركاربه من دلم سوخت اومدم بهتون بگم خيليا واقعا نياز دارن دنبال كارن به خاطر همين اومدم گفتم گول نخوريد
حتي اينا كه ميان ميگن مستقيم ميري به درگاه و اينا منم از طريق درگاه اينترنتي رفتم واي باور كنيد همش سركاريه در واقع شما همش بايد پول بريزيد مبلغ هاي كمي بابت فايل ميديد از ٢٠ شروع ميشه تا ٥٠ تومن ٦٠ تومن ولي همينا جمع ميشن واسه اونا ميشه كلي پول گول ثبت و فتا اين داستانارو نخوريد لينك يه سايت كه طراحي كردن و براتون ميفرستند شما هم ميبينيد قانع ميشيد نكنيد
وااای که چقد کلاهبردارن . عزیزم طرفش نرو که واقعا فقط پول تو جوب آب ریختنه. این ۱۰۰ هزار تومنی که به اینا میدی اگه تو جوب آب بریزی کمتر حرص میخوری . اولش ک ازت ۱۰۰ تومن میگیرن اصن همربطی نداره به شماره کارت بریزی یا از درگاه پرداخت کنی بعد برای هر پروژه ازت دوباره پول میگیرن که شاید قبولت کنن. تلگرامهاشون هم حالت روحشون فعاله اصننمیفهمی واقن فایلتو بررسی کردن یا نه . اصلا جوابتو نمیدن .گوششون نخور
سلام عزیزم شما هم با شرکت گرین جابز کار کردین که گفتین کلاهبرداریه؟ به من گفتن فایل رایگان هر روز ۵ ...
سلام خوبی؟ منم دیشب ۱۰۰ پول ریختم ولی کانال توضیح کار که فرستادن ظاهراً اکثر فایلها پولی و یا آموزشش پولیه . و اینقدر کانال در کانال زدن که آدمو گیج میکنن.