2777
2789
سوالی پرسیدم بعدم فقط نی می سایتیا سوالو تنش میبینن 😆

اوکی اگر سواله برو در مورد اوکراین و خاکش و اینا بخون

ایران قضایاش کلا مسخره تر از همه جا هست ولی اینم یه چیزیه که قراره جهانی بشه .... همین

سوالی پرسیدم بعدم فقط نی می سایتیا سوالو تنش میبینن 😆

مثل این که اصلا موضوع رو نفهمن و فقط بخوان حرفی زده باشن

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوکی اگر سواله برو در مورد اوکراین و خاکش و اینا بخون ایران قضایاش کلا مسخره تر از همه جا هست ولی ا ...

بنظرم بهانشونه تا دوباره گرونش کنن وگرنه بیشتر روغنا تو خود ایران تولید میشه 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
ربظش اینه که انگار ارث باباشو خوردم اون رفتار رو میکنه چطور یه مانتویی اومد دیگه چیزی نگفت؟؟ خانم ...

اینجا برای تبادل نظره با احترام حرف زدن هم جزئی از قوانینشه وقتی بلد نیستید با احترام تبادل نظر کنید خودتونو خیلی اذیت نکنید و تو بحث شرکت نکنید خیلی بهتره هر چیزی رو به نوع پوشش ربط ندیم انقدر جامعه رشد کرده که درگیر چادری بودن یا بی حجاب بودن آدمای اطرافمون نباشیم من حرفم این بود هرچیزی رو به حجاب و بی حجاب ربط ندیم

موفق و پیروز باشید

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
اینجا برای تبادل نظره با احترام حرف زدن هم جزئی از قوانینشه وقتی بلد نیستید با احترام تبادل نظر کنید ...

شما بهتره اول یه عینک برا خودت بگیری

چون من اولا یچی دیگه صحبتم بود یچی دیگه برداشت کردی ریپ زدی

دوما من توهینی نکردم

سوما مگه تو جامعه نیستی خبر نداری

شایدم ندیدی و به پستت نخورده

اتفاقا همین بحث هس چون هم مشاهده شده بی حجاب به با حجاب گیر بده و هم بالعکس

شما دیگه متوجه نمیشی مشکل خودته

خدا شفات بده 

بای

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉
خیلی باحالی شما من و اون خانم به هم کامنت میدیم، بعد شما برای هر کدوم از ما کامنتت یه جوریه انگار م ...

خخخخ

والا اسما رو به خاطر نسپردم فک کردم یکین

شما بهتره اول یه عینک برا خودت بگیری چون من اولا یچی دیگه صحبتم بود یچی دیگه برداشت کردی ریپ زدی د ...

همین کینه ها و نفرت ها رو تو جامعه میارید که نمیشه زندگی کرد خدا به دلتون آرامش بده

اینجا برای تبادل نظره با احترام حرف زدن هم جزئی از قوانینشه وقتی بلد نیستید با احترام تبادل نظر کنید ...

بنظرم ت بهتره خودتو اذیت نکنی وختی موضوعی رو نمیفهمی و نظر دادنت مهم نیست

افتاد؟😂

حالا بای😂

همین کینه ها و نفرت ها رو تو جامعه میارید که نمیشه زندگی کرد خدا به دلتون آرامش بده

خدا به دل تو ارامش بده

من نه کاری به کار کسی داشتم و دارم نه چیزی گفتم

ایشالا به حق این اذون خدا یجوری بذاره تو کاسه ات که کیف کنی

بد دلی واقعا خدا رحم کنه به اطرافیانت

من خودم دیگه محجبه نیستم

حالا تو هی قضاوت کن

به درک خودت یجوری تو این موقعیت قرار میگیری

دیگران این فرت ها رو میارن سر ما میریزن

خدا شفات بده

بنظرم ت بهتره خودتو اذیت نکنی وختی موضوعی رو نمیفهمی و نظر دادنت مهم نیست افتاد؟😂 حالا بای😂

اونش دیگه تو حیطه تشخیص شما نیست به اندازه ای که باید از اوضاع اطرافم شناخت دارم و درگیر پوشش نیستم که تو هر مبحثی داخلش کنم 

اونش دیگه تو حیطه تشخیص شما نیست به اندازه ای که باید از اوضاع اطرافم شناخت دارم و درگیر پوشش نیستم ...

پس نظر دادن منم تو حیطه تشخصی تو مفنگی نیست

امضامو نادیده گرفتم جوابتو دادم

تو شرایط نبودی پس حق زر زدن نداری

چیزی که دیدم رو گفتم

فشار خوردی به من ربطی نداره

حالا هری