2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا یه عده حق دارن میخرن انبار میکنن 

حق ماهایی ک دونه ای میخریم اینطور ضایع میشه حماقت میکنیم 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

منم غنچه خواستم نبود

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یادمه یه زمانی هم همینطور شد

من رفتم سوپر بگیرم

مرده مسن بود با یه دختره

گفتم روغن دارید اقاعه گفت بله بله داریم

بعد انگاری دختره اروم گفته چرا گفتی بش داریم

مرده هم خیلی شیک بش گفته خب الان که دارم چرا بگم ندارم

یادش افتادم با تاپیکت

خوبه منم جوابشو ندادم نه کاریش هم داشتم

البته شاید بخاطر این بود که من چادری بودم و خانم بی حجاب😏

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉

نمیدونم الان دلیلش چیه چون پارسالم یه تایمی همینجور شده بود اصلا روغن نبود ولی کلا سال دیگه مشکل روغن داریم چون اکراین که یکی ازبزرگترین تولید کننده های دانه های روغنیه درگیر جنگه و کشت و کارش متوقف شده 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
خدا باعث و بانی بدبختی مردم بیچاره رو لعنت کنه  هر روز ی جور فیلم دارن لعنتیا

بابا خوده کاسبا هم بی تقصیر نیستن

مسئولین همین مردمن که به هم رحم نمیکنن

خدا لعنتشون کنه

پست بالامو بخون

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉