2777
2789
یادمه یه زمانی هم همینطور شد من رفتم سوپر بگیرم مرده مسن بود با یه دختره گفتم روغن دارید اقاعه گف ...

چه ربطی به چادری و بی حجاب داره قیاس درستی نیست حتما چون‌میخواسته افزایش قیمت داشته باشه میخواستن با قیمت جدید بدن دختره یادآوری کرده اون آقا لطف کرده با قیمت قدیم بهتون داده

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای این که صادر میکنن به فکر مردم خودشون نیستن 

شوهرم ماشین سنگین داره ماهم باهاش رفته بودیم برای بانه بار زده بودیم اونقد روغن مایه ردکردن از مرز لادن بود

میشه واسه اینکه حال دلم خوب باشه یه صلوات مهمونم کنید😘 
به خاطر قضیه اوکراین  همه جای دنیا روغن آفتابگردون مشکل داره

فکر کردی حتما افتاب گردون روغن میگیرن ؟؟بعد جای دیگه افتابگردون نیست؟؟

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
یادمه یه زمانی هم همینطور شد من رفتم سوپر بگیرم مرده مسن بود با یه دختره گفتم روغن دارید اقاعه گف ...

اینجا فروشنده میگفت سفارش دادم فقط ۱۲ تا دونه سهمیه بمعازه من رسیده بنده خدا ناراحت بود

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
چه ربطی به چادری و بی حجاب داره قیاس درستی نیست حتما چون‌میخواسته افزایش قیمت داشته باشه میخواستن با ...

شما چطور میگی؟؟

اتفاقا قیاس خوبی بوده چون خوده اقا کارش درست بوده خانم میخواسته لنگ بندازه ت کار مشتری

حتما بدت نمیاد جنس رو با افزایش قیمت بهت بدنا

لطف نکرد و با همون قیمت جدید داد

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉
اینجا فروشنده میگفت سفارش دادم فقط ۱۲ تا دونه سهمیه بمعازه من رسیده بنده خدا ناراحت بود

اره

بابا خوده مرده خوب بوده اون دختره مشکل داشته از نگاهاشم معلوم بود

اینجا یه کاربر میاد زرت و پرت میکنه

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉
یعنی فقط نی نی سایتی ها میتونن یه کامنت ساده رو با تنش ریپلای بزنن

دقیقاااا

یکی ندونسته فقط حرف میزنه اون بالا

شما چطور میگی؟؟ اتفاقا قیاس خوبی بوده چون خوده اقا کارش درست بوده خانم میخواسته لنگ بندازه ت کار مش ...

من بی حجاب و باحجاب رو گفتم چه ربطی به افزایش قیمت داشت؟

متنتونو یه بار دیگه بخونید

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
برو شهرای کم جمعیت هست، من چن روز پیش رفتم یه شهرک کوچیک ، دونه ای ۱۴ تومن

قبلا ک روغن نبود این دوتا مغازه کوچیک تو کوچمون داشتن اینا همیشه همه چی دارن 

حالا سوپر مارکت بود یه چیزی ولی اینا معازه تو کوچه پس کوچه ان

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
من بی حجاب و باحجاب رو گفتم چه ربطی به افزایش قیمت داشت؟ متنتونو یه بار دیگه بخونید

ربطش اینه که انگار ارث باباشو خوردم اون رفتار رو میکنه

چطور یه مانتویی اومد دیگه چیزی نگفت؟؟

خانم من بهتر شما این رفتارا رو درک میکنم

تو هم یبار دیگه بخون که من حرفی از افزایش قیمت نزدم اصلا!!

خوددرگیری ها

الانم دیگه ریپلی نکن بحث بی فایدس

یعنی فقط نی نی سایتی ها میتونن یه کامنت ساده رو با تنش ریپلای بزنن

سوالی پرسیدم بعدم فقط نی می سایتیا سوالو تنش میبینن 😆

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ