بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین میگم احساسات از من به شما گفتم.از حالا خودت رو درگیر اینجورحاشیه ها نکن که ابتدا خراب میشه ...
😄😄ببین عزیز این اولین رابطه من نیست قبلا لاشی به تمام معنا بودم به عشق و اینجور چیزام اعتقاد نداشتم تا این که با این دختر اشنا شدم. اینی که شما میگی درگیر نشو مال قبل این داستانا بود الان که درگیر شدیم نمیتونیم ازش بیایم بیرون مشکل همینجاس!! و گرنه نه مریضیم نه بیکار بیایم اینجا وقت شمارو بگیرم!
من از اول اشتباه کردم اومدم اینجا فک میکردم دخترای هم سن خودم میان کمک نمیدونستم مامانا قراره بیان نصیحتم کنن😒
😄😄ببین عزیز این اولین رابطه من نیست قبلا لاشی به تمام معنا بودم به عشق و اینجور چیزام اعتقاد نداشت ...
پس پسر خوب بزن بچاک که جای خوبی نیومدی.اینجا مشاوره که نیست .....بعدشم همین مامانا که میگی تجربه هاشون خیلی بیشتر از هم سن شماها هست که یک چیزی میگن .از این به بعد هم خواستی بادهم سن خودت مشورت کنی تو عنوانت بنویس زیر بیست سال نظر بدن.تا به بقیه توهین نکنی
خواهرم رفتی ویران شد این خانه.... 🖤🖤🖤https://abzarek.ir/service-p/msg/538892
پس پسر خوب بزن بچاک که جای خوبی نیومدی.اینجا مشاوره که نیست .....بعدشم همین مامانا که میگی تجربه هاش ...
توهین کجا بود خوبه خودتون توهین میکنین ولی تحمل حقیقتو ندارین شما اگه کمکی از دستتون برمیاد خودتونو بزارین جای دختر زیر بیست سال به جای نصیحت مادرانه روی موضوع اصلی تاپیک تمرکز کنین اگرم کمکی از دستتون بر نمیاد که هیچ..