2777
2789
خب همینو میگم .الان فکر کن فهمیدی بهت علاقه داره خب که چی ...

خب که چی؟..

از وقتی کات کردیم شب و روز ندارم عصبی شدم تو خونه ۲۴ ساعته با همه دعوام میگیره همه چیم ریخته به هم از زندگیم افتادم

خب که چی؟.. از وقتی کات کردیم شب و روز ندارم عصبی شدم تو خونه ۲۴ ساعته با همه دعوام میگیره همه چیم ...

همین میگم احساسات از من به شما گفتم.از حالا خودت رو درگیر اینجورحاشیه ها نکن که ابتدا خراب میشه 

خواهرم رفتی ویران شد این خانه.... 🖤🖤🖤https://abzarek.ir/service-p/msg/538892

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین میگم احساسات از من به شما گفتم.از حالا خودت رو درگیر اینجورحاشیه ها نکن که ابتدا خراب میشه  ...

😄😄ببین عزیز این اولین رابطه من نیست قبلا لاشی به تمام معنا بودم به عشق و اینجور چیزام اعتقاد نداشتم تا این که با این دختر اشنا شدم. اینی که شما میگی درگیر نشو مال قبل این داستانا بود الان که درگیر شدیم نمیتونیم ازش بیایم بیرون مشکل همینجاس!! و گرنه نه مریضیم نه بیکار بیایم اینجا وقت شمارو بگیرم!

من از اول اشتباه کردم اومدم اینجا فک میکردم دخترای هم سن خودم میان کمک نمیدونستم مامانا قراره بیان نصیحتم کنن😒

😄😄ببین عزیز این اولین رابطه من نیست قبلا لاشی به تمام معنا بودم به عشق و اینجور چیزام اعتقاد نداشت ...

پس پسر خوب بزن بچاک که جای خوبی نیومدی.اینجا مشاوره که نیست .....بعدشم همین مامانا که میگی تجربه هاشون خیلی بیشتر از هم سن شماها هست که یک چیزی میگن .از این به بعد هم خواستی بادهم سن خودت مشورت کنی تو عنوانت بنویس زیر بیست سال نظر بدن.تا به بقیه توهین نکنی

پس پسر خوب بزن بچاک که جای خوبی نیومدی.اینجا مشاوره که نیست .....بعدشم همین مامانا که میگی تجربه هاش ...

توهین کجا بود خوبه خودتون توهین میکنین ولی تحمل حقیقتو ندارین شما اگه کمکی از دستتون برمیاد خودتونو بزارین جای دختر زیر بیست سال به جای نصیحت مادرانه روی موضوع اصلی تاپیک تمرکز کنین اگرم کمکی از دستتون بر نمیاد که هیچ..

توهین کجا بود خوبه خودتون توهین میکنین ولی تحمل حقیقتو ندارین شما اگه کمکی از دستتون برمیاد خودتونو ...

ببخشید من قبل بیست سال رو اصلا تصور نمیکنم چون تجربه ی خوبی نداشتم.وهمون اشتباه باعث شد زندگیم بهم بریزه .... ایشالله شما موفق باشید.

خب همینو میگم .الان فکر کن فهمیدی بهت علاقه داره خب که چی ...

والا بخدا 

پدر مادرا کجان

الان نهایت باید دوست معمولی باشن همکلاسی  چیزی ..دوست اجتماعی ..تازه یاد بگیرن روابط سطحی چطوریه هم فکری چطوریه... 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
والا بخدا  پدر مادرا کجان الان نهایت باید دوست معمولی باشن همکلاسی  چیزی ..دوست اجتماعی ...

🤣🤣🤣ببخشید مامانبزرگ

.

مگه داری راجع به پسر ۸ ساله حرف میزنی؟؟

همسنای من زن گرفتن

🤣🤣🤣ببخشید مامانبزرگ . مگه داری راجع به پسر ۸ ساله حرف میزنی؟؟ همسنای من زن گرفتن

اگر این پاسخ رو نمیدادین چی میگفتین تا خودت ثابت کنی واقعیتی رو که بهش اشاره کردیم

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

خب ببین میگی یه روز احساس می کنی دوست داره یه روز انگار متنفره... 

منم اینطوریم😐😂

دوست داره فکر کنم

و اینکه ببین با بقیه پسرا هم مثل تو رفتار می کنه یا نه

الان دیدم گفتی یه بار کات کردید برگشته خب یعنی دوست داره دیگه... وگرنه عمرا برمی گشت😑

کنکور دارم برام دعا کنید😜💓
خب ببین میگی یه روز احساس می کنی دوست داره یه روز انگار متنفره...  منم اینطوریم😐😂 دوست داره ...

خیلی ممنوننننن 

الان دوباره کات کردیم 

تو ایننستا یه پسریو فالو میکنه جالبش اینجاست که منو فالو نمیکنه 

ولی استوریامو چک میکنه همیشه😐

خیلی ممنوننننن  الان دوباره کات کردیم  تو ایننستا یه پسریو فالو میکنه جالبش اینجاست که م ...

شاید میخواد حرصتو دربیاره😂

و شاید استوریاتو سین می کنه که توجهتو جلب کنه

اینکه پیگیرته هم یه نشونس خب

با اینکه فالوت نکرده ولی تو فکرته که به پیجت سرمی زنه

کنکور دارم برام دعا کنید😜💓