2777
2789
عنوان

خانومای شاغل

195 بازدید | 25 پست

شما درآمدتون تو خونه خرج میکنید؟واسه بچه؟واسه خودتون؟یا واسه خرجی؟

من تقریبا اندازه شوهرم خرج میکنم البته بیشتر واسه خودم و بچه ولی خب وظیفه ایشونه و اگر من ندم اونم خرج نمیکنه.البته در حال حاضر هم ندارد از بس که چند سال تو کارش اشتباه کرده و مقصره.

ولی واقعا اعصابم خورد میشه،تو کار خونه هم کمک نمیده، منم به مرور زمان یکسری کارا و نمیکنم مثلا خودش میاد غذاشو گرم می‌کنه میخوره!البته الان فکر میکنم فقط همینه بقیه کارا با منه. اصلا حس خوبی ندارم،حس میکنم گیرافتادم.

نزار مسائل مالی بجای اینکه خوشبختت کنه حس شادی و خوشبختی رو ازت بگیره

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین کلا هیچی وظیفه نیس

زندگی مشترک ینی مشترکه همه چی

هم کار خونه هم مخارج

هردوطرف باید به نظرم تو جفتش در حد توانشون شراکت کنن

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!

بخاطر همین شوهر نمیکنم چون خرج نمیدن خودم باید کار کنم خب چه کاریه خودم همین الان دارم خرج خودم و میدم دیگه چرا شبانه روزی به یکی هم سرویس بدم 😐 الان یه عده میگن متاسفیم مفهوم ازدواج و ارامش و درک نکردی 😂

مامان منم همین بود  از اخر بابام هی میگفت همه پولات رو کردی تو جیبت راست راست راه میری😐 واقع ...

الان من سه میلیون دادم هتل برای تعطیلات،امشب بحثمون شدقرار بود با ماشین بریم اومدم بلیط هواپیما بگیرم واسه خودم و دخترم نبود🙃

منم شاغلم دوبرابر شوهرم حقوق دارم

یه مدت زیاد حقوقم دست شوهرم بود 

خونه بزرگ و ماشین خریدیم 

ولی همه به نام ایشوون

منطقش این بود که اینا باید به نام مرد خونه باشه اگه باغی زمینی بخریم به نام تو میزنیم

منم دلخور شدم حقوقم و گرفتم و حدودا 300 تومن برا خودم طلا پس انداز خریدم

الان هم پولی که تو دستم بود حدودا 20 تومن دادم بهش تا شغلش و توسعه بده و بتونه از پس مخارجبه تنهایی بربیاد و شکر خدا استارت زده

من بعد هم باز پس انداز میکنم. اگه برا زندگی بازم باشه خرج میکنم اگه نه پس انداز. 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
بخاطر همین شوهر نمیکنم چون خرج نمیدن خودم باید کار کنم خب چه کاریه خودم همین الان دارم خرج خودم و می ...

من اینجور نبودم دوساله کار میکنم از بس اذیت شدم با خرابکاری هاش تو زندگی مجبور شدم کار کنم

خرج که خرج لباس و باشگاه و لیزر و … بیشتر با ‌خودمه ولی بچم نه تقریبا بیشتر همسرم میده، خرج نکنم با این هزینه ها که باید از خیلی چیزا بگذرم بشم مثل خیلی از خانمای خانه دار که مجبورن رعایت جیب همسرشون رو کنن، میرم سر کار که راحت‌تر بتونم هزینه کنم وگرنه چرا برم، همه رو پس انداز کنم برا کی؟  کارای خونه هم همسرم خیلی از کارا رو انجام میده