2777
2789
عنوان

نچرال

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 69 پست

من اصلا آرایش نمیکنم خب دلیلش هم اینه که اصلا بلد هم نیستم چون بهم نمیاد هم هیچوقت یاد نگرفتم 

جراحی و تزریق هم ندارم چون اصلا سنم هم خیلی کمه برای این‌کارها 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اتفاقا این مشکلو دارم منم خط چشمو با هزار تا مصیبت میکشم  دستم میلرزع فیکس نمیشه😑😑 طبیع ...

من خط چشم نمیکشم....ولی طبیعی هستیم به ولله

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
من اصلا آرایش نمیکنم خب دلیلش هم اینه که اصلا بلد هم نیستم چون بهم نمیاد هم هیچوقت یاد نگرفتم  ...

عشقم مگه میشه ب کسی ارایش نیاد؟؟

ارایش ب همه میاد😅 هلو میکنه😅

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

دوست دارم آرایشش کنم ولی بلد نیستم😑🥲شبیه هیولا میشم

پس نچرال قشنگه😍😍😍😍😂😂

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
عشقم مگه میشه ب کسی ارایش نیاد؟؟ ارایش ب همه میاد😅 هلو میکنه😅

نه واقعا اصلا اصلا به من نمیاد 

البته خانوادگیه چون به مامانم هم نمیاد 

من حتی برای عروسی ها هم آرایشگاه نمیرم چون بهم نمیاد 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
نه واقعا اصلا اصلا به من نمیاد  البته خانوادگیه چون به مامانم هم نمیاد  من حتی برای عروس ...

پس خودت خیلی نازی 😅

معمولا اینایی ک خودشون خیلی خوشگلن ارایش بهشون نمیاد😁

همیطوری زیبایی عزیزم شما😅😍

❤❤❤ولی آدم اینا که میکاپ می‌کنند را میبینه دلش میخواد

ولی واقعا به جز کرم پودر و رژ ریمل چیز دیگه بزنم افتضاح زشت میشم

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
❤❤❤ولی آدم اینا که میکاپ می‌کنند را میبینه دلش میخواد ولی واقعا به جز کرم پودر و رژ ریمل چیز دیگه ب ...

اصل کاریام همیناس دیگ😅

ن البته خط چشمم بسیار مهمه

ولی باور نمیکنم خط چشم ب کسی نیاد😅

مدلای مختلفو امتحان کن ببین ب چشت چطوری میاد

حالا چ اصراری ام دارم🤣

رفیق نابابم ملتو از نچرالی هدایت میکنم ب راه کج🤣