2777
2789
عنوان

نچرال

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 69 پست
من فعلا نچرالم چون پول ندارم😅 ولی پلنگ ومصنوعی هم دوست ندارم دوست دارم ایرادات صورتمو تاحدودی برطر ...

ب نکته ی خوبی اشاره کردی

پول😅

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
اصل کاریام همیناس دیگ😅 ن البته خط چشمم بسیار مهمه ولی باور نمیکنم خط چشم ب کسی نیاد😅 مدلای مختل ...

نه امتحان کردم یه‌سری مدلاشو بهم نمیاد

البته اگه هم بیاد از بس تو طول روز دست به چشام میزارم به فنا میره😂😂😂

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نچرال اوجل عین خودم😂😌

شوخی میکنم 

نچرال رو میپسندم اصلا کلا بدم از عمل و 

...

میاااد

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘
نه امتحان کردم یه‌سری مدلاشو بهم نمیاد البته اگه هم بیاد از بس تو طول روز دست به چشام میزارم به فنا ...

پ خواهر تو کلا میونه ی خوبی نداری

چ بهتر😅

پ خواهر تو کلا میونه ی خوبی نداری چ بهتر😅

😂😂🥲

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
اوجل کی بووووودی نچراااال کییییی بوووودی😅

بابا شوخی میکنم😂😂😂😌

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘
من تا یه سال پیش نچرال بودم تا اینکه بینی بزرگمو از نو ساختم😆 بشدت با عمل بینی مخالفم ....درصورتی خ ...

ن اون یدونه عب نداره

تو هنوووزم نچرالی🤣