2777
2789
عنوان

نچرال

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 69 پست
من فعلا نچرالم چون پول ندارم😅 ولی پلنگ ومصنوعی هم دوست ندارم دوست دارم ایرادات صورتمو تاحدودی برطر ...

ب نکته ی خوبی اشاره کردی

پول😅

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
اصل کاریام همیناس دیگ😅 ن البته خط چشمم بسیار مهمه ولی باور نمیکنم خط چشم ب کسی نیاد😅 مدلای مختل ...

نه امتحان کردم یه‌سری مدلاشو بهم نمیاد

البته اگه هم بیاد از بس تو طول روز دست به چشام میزارم به فنا میره😂😂😂

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نچرال اوجل عین خودم😂😌

شوخی میکنم 

نچرال رو میپسندم اصلا کلا بدم از عمل و 

...

میاااد

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘
نه امتحان کردم یه‌سری مدلاشو بهم نمیاد البته اگه هم بیاد از بس تو طول روز دست به چشام میزارم به فنا ...

پ خواهر تو کلا میونه ی خوبی نداری

چ بهتر😅

پ خواهر تو کلا میونه ی خوبی نداری چ بهتر😅

😂😂🥲

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
اوجل کی بووووودی نچراااال کییییی بوووودی😅

بابا شوخی میکنم😂😂😂😌

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘
من تا یه سال پیش نچرال بودم تا اینکه بینی بزرگمو از نو ساختم😆 بشدت با عمل بینی مخالفم ....درصورتی خ ...

ن اون یدونه عب نداره

تو هنوووزم نچرالی🤣