2777
2789
عنوان

اونایی که عقدن،🙄

556 بازدید | 62 پست

زندگیتون بعد از عقد و قبلش چه تفاوتی داشت؟ 

غیر از بحث مالی 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل عقد ارامش الان جنگ و دعوا😁🤣

اختلافای اوایل مثل اینکه طبیعیه یعنی من زیاد شنیدم

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

قبل عقدم ی شوهر داشتم الان ۴تا دارم😐

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
گوه بود الانم مث اسهاله یدم انقدعالی ک باورم نمیشه ی دم انقد گوه ک پرام میریزه..شرمنده بهترازاین نمی ...

ان شاءالله همه مشکلات حل شن❤

الن ی نفر جدید دارم. برا اجازه گرفتن وقتایی ک تنهام وقتایی دلم میگیره ی همدم جدید دارم خیلیم از قبل حال هوام بهتره😍

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

پر از استرس

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
گوه بود الانم مث اسهاله یدم انقدعالی ک باورم نمیشه ی دم انقد گوه ک پرام میریزه..شرمنده بهترازاین نمی ...

عالی کفتی😂😂

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺