2777
2789
عنوان

تولدم😏

148 بازدید | 10 پست

بچه ها تولد من فروردین بود.

تو فروردین شال و کفش خریدم.شوهرمم گف این باشه برای کادوی تولدت.

بعد چند روز قبل تولد یکی از اقوام فوت شد و رفتم ۱ هفته ای شهر خودم موندم.

بعدشم که برگشتم شوهرم اصلا دیگه بروی خودش نیاورد که تولدمه.

حداقل یه کیک کوچولو، نیم کیلو شیرین حداقل، یه شاخه گل، هیچی.

حالا من مث خنگا هرسال سورپرایزش میکنم.

خودش میگف تو هرسال انقد میگی تولدمه که نمیذاری آدم سورپرایزت کنه.

بعد کلا چند روزه خیلیم افسرده و ناراحتم.

همش میگه من شوهرتم دوستت دارم با من درد دل کن.

ولی من فک میکنم کلا دوسم نداره الکی حرف میزنم😏

حرفی نیست 🥲

واسه تولدمممممم

برام بغل بخررررر

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

دردو دل کن و بهش بگو چرا ناراحتی 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم درد تورو دارم بر عکس میخاستم همین الان تاپیک بزنم خیلی دلم گرفته با تفاوت اینکه من اصلن چیزی نم ...

افرین شوهر منم خیلیییی توقعش بالاس.

یه سال خودم کیک درست کردم با نوزاد با چه بدبختی ای،تا چند سال می‌گفت تو برام کیک نخریدی. امسال که اصن هیچی نگفتم. از سفرم که اومدیم دخترم بهش گف بیا برا مامان تولد بگیریم،گف دیگه تولد چی. میدونستم چیزی نگمم حرکتی نمیزنه

حرفی نیست 🥲

خب هر مردی یجوره. خیلیا بلد نیستن منم اولا خیلی انتظار داشتم ولی وقتی میبینم کار خاصی نمیکرد منم کم کم بیخیال شدم هیچی هم نمیگم. دیگه اصلا برام مهم نیست

هر وقت باهم میرید بیرون هرچی که لازم داری بگو بخره برات، اشکال نداره. دیگه بحث و این چیزا هم پیش نیار منم اون اولا چند بار بهش گفتم هی میگفت باشه. بعد هر بحثی میشد از بعدش میکوبید تو سرم که آره تو پول پرستی همه چیو تو پول میبینی. درک هیچیو ندارن بحث کردنم فایده نداره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خب هر مردی یجوره. خیلیا بلد نیستن منم اولا خیلی انتظار داشتم ولی وقتی میبینم کار خاصی نمیکرد منم کم ...

نبابا بحث که نمیکنم.

ناراحتیمم از چیز دیگس

ولی جالب اینجاس موقع درددل میگه من شوهرم از همه بهت نزدیکترین. ولی اندازه یه ارزن برام ارزش قایل نیس.این ادمو میسوزونه.

دوستام بیچاره ها برام یه شب تولد گرفتن ولی اونکه باید بگیره😐😏

حرفی نیست 🥲
نبابا بحث که نمیکنم. ناراحتیمم از چیز دیگس ولی جالب اینجاس موقع درددل میگه من شوهرم از همه بهت نزد ...

آره میفهمم چی میگی عزیزم. شوهر منم همینجوریه

چاره چیه. من که خودمو زدم به بیخیالی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤