2777
2789
عنوان

سقط شیمیایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 38 پست
سلام.آره عزیزم من بعد از بارداری شیمیایی  ک فروردین بود.خرداد ماه اقدام کردم همچنان منتظرم...بر ...

سلام گلم من تقريبا دو هفته پيش ازمايش تيتر بتا دادم ٨/٧٥بود امشب باز رفتم آزمايش دادم كمتر از ٢ بود ولي پريود نشدم😐 امكان داره پريود نشيم ولي بتا بياد پايين؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلم من تقريبا دو هفته پيش ازمايش تيتر بتا دادم ٨/٧٥بود امشب باز رفتم آزمايش دادم كمتر از ٢ بود ...

بتات ک صفر شد پریود میشی اگرم نشدی برو دکتر بهت دارو میده میشی خاستی ام نری چون دیگه قطعیه باردار نیستی زعفرون غلطی دم کن بخور میاد

سلام گلم من تقريبا دو هفته پيش ازمايش تيتر بتا دادم ٨/٧٥بود امشب باز رفتم آزمايش دادم كمتر از ٢ بود ...

تا حالا ندیدم  و نشنیدم اینجوری.احتمالا اصلا باردار نیستی اون مقدار بتا ب خاطر یه چی دیگه بوده.مث کیست اینجور موارد....

خدایا شکرت💐🙏