2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما بارداری شیمیایی داشتید،پریود شدین؟چن وقت بعد از خونریزی بارداریتون؟منم ۲۱ فروردین سقط شیمیایی دا ...

سلام عزیزم والله من سقط خونریزیم ک‌فکر میکردم پریودیه اول تا پنجم فروردین بود بعدش همینجثر لک بینی تا بیستم داشتم و از اونروز تا حالا پریود نشدم 

دکتر زنگ زدم‌گفت روو هشتاد روز طبیعیه پریود نشدن

وای من ک مغزم به فنا رفته اخه اقدامم داشتم دیشب تست زدم خودم‌ والله هاله میبینم شوهرم میگه ن بابا سفید

سلام عزیزم والله من سقط خونریزیم ک‌فکر میکردم پریودیه اول تا پنجم فروردین بود بعدش همینجثر لک بینی ت ...

سلام....منم خونریزی سقطم مث دوره ی پریودی بود هفت روز منتهی بعدش لک نداشتم....ولی حالا پریود نمیشم....منم میخوام ی دوره پریود شم بعد اقدام کنم.....من سینه درد و تپش قلب دارم....هی با خودم میگم میشه اون عدد بتاها الکی بود سقط نشده🤣🤣🤣...پاااک رد دادم....ان شاالله شما باردار باشی عزیزم💐💐❤...منم سریعتر پریود شم از ابن بلاتکلیفی در بیام🙏....

خدایا شکرت💐🙏
سلام....منم خونریزی سقطم مث دوره ی پریودی بود هفت روز منتهی بعدش لک نداشتم....ولی حالا پریود نمیشم.. ...

عدد بتا وقتی پایین بیاد دیگه قطعی تموم شدس

ولی ناراحت نباش اینجور بارداریا ادامم پیدا کنن ناهنجاری کروموزومی داره و خطریه خلاصه برات بگم ک خدا بهتر میدونه

منم مثل توام بلاتکلیفم سینم درد میکنه کمرم ک نگم برات ولی دکتر گفت باید صبر کنی طبیعیه حالا شما چند وقته عقب انداختی تست زدی؟!

عدد بتا وقتی پایین بیاد دیگه قطعی تموم شدس ولی ناراحت نباش اینجور بارداریا ادامم پیدا کنن ناهنجاری ...

من ۱۴ اسفند اخرین پریودیم بود ...۱۴ فروردین بی بی زدم هاله انداخت...دو سه روزی ی بار تکرار میکردم همش هاله می انداخت....۲۰ فروردین لکه بینی داشتم رفتم دکتر فرستادم آرمایش بتا ۱۵۰ بود.۴۸ ساعت بعد۹۰...باز ۴۸ ساعت بعد ۵۷ و اتمام بارداری و هفت روز بیشتر هم خونریزی نداشتم....ان شاالله شما باردار باشی گلم💞💞💞💐💐💐...

خدایا شکرت💐🙏
عدد بتا وقتی پایین بیاد دیگه قطعی تموم شدس ولی ناراحت نباش اینجور بارداریا ادامم پیدا کنن ناهنجاری ...

شما چن وقت اقدام بودید؟من با اولین اقدام🥺😅...یه پسر پنج ساله ام دارم....

خدایا شکرت💐🙏
من ۱۴ اسفند اخرین پریودیم بود ...۱۴ فروردین بی بی زدم هاله انداخت...دو سه روزی ی بار تکرار میکردم هم ...

خب حالا زود که برای پریودی 

ایشالله جفتمون به مراد دلمون برسیم 

شما چند وقت اقدام کردی؟!

خب حالا زود که برای پریودی  ایشالله جفتمون به مراد دلمون برسیم  شما چند وقت اقدام کردی؟!

خب دوره هام ۲۸ روزه بود الان تقریبا سی و پنج روز از شروع خونریزیم میگذره....فک کردم دیر شده....❤

خدایا شکرت💐🙏