2777
2789
عنوان

دلم گرفت

89 بازدید | 14 پست

سلام ب همگی دلم گرفته خیلی تنهام دلم برا خودم میسوزه ک همش ب فکر همه ام ولی کسی به فکر من نیست 

شوهرم از دیشبه یه جوری شده همش دوست داره جدا بخوابه یا وقتی میاد سر جاش خوشو چنان بغل میکنه منم که بهش دست میزنم میره اون ور تر 

حالم خیلی بده 

گرسنه اش ها ولی میگه گرسنه ام نیس خوابش میاد ها ولی میگه هنوز خوابم نمیاد نمیدونم چی شده بهش 

دیروز گفتم از من ناراحتی منو دوست نداری من چیزی گفتم چیزی شده هیچی هیچی نگفت بعدش گفتم رو مختم سرشو تکون داد از دیشبه باهاش حرف نمیزنم 

مشکل مالی ندارین؟‌یا مشکلی سر کارش؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

دعواتون شده بوده ؟ والا فکرای خوبی سراغ ادم نمیاد

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چرا داریم ولی ن خیلی 

خوب فکر کن یعنی هییییچ اشتباهی نکردی و هیچ تقصیری نداری؟ خود ب خود اینطور شد؟؟؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خوب فکر کن یعنی هییییچ اشتباهی نکردی و هیچ تقصیری نداری؟ خود ب خود اینطور شد؟؟؟

میخواس برا مامانش تو اجاق کباب بپزه منم گفتم تازه اجاق گازو تمیز کردم میشه بری خونه خودشون بپزی اونم گفت ن حالشو ندارم گفتم میخوای براش سرخ کنم ک گفت ن اون شب ن شام حورد ن صبحونه 

میخواس برا مامانش تو اجاق کباب بپزه منم گفتم تازه اجاق گازو تمیز کردم میشه بری خونه خودشون بپزی اونم ...

اخعییییییییییی ،،، هم تو حق داشتی هم اون ...

چرا نمیشد بره خونه خودشون بپذه؟؟

نمیدونم ولی فکر نمیکنم از این باشه نمیدونم شایدم از این باشه وای قاطی کردم اسکول شدم 

عزیزززززم الهی زودی رفتارش باهات درست بشه ❤️