2777
2789
عنوان

صورت شماهم تو خواب چرررب میشه؟

233 بازدید | 19 پست

از خواب پا میشم هر فصلی باشه نود و نه در صد صورتم چنانی چربه که اعصابم خراب میشه عصبی ام، کلا پوستم چربه ها ولی این دیگه نوبره، چشام خیلی وقتا میسوزه از چربی..شما راه حلی ندارید؟ 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برعکس پوستم خیلی خیلی خشکه

همش خشکه میزنم 😩 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
تونر بزن قبل خواب خیلی بهتر میکنه 

اخه اصلا دلیلش چیه؟ پریشب خونه دوستم خوابیدم صبح از سوزش چشم پاشدم از بس صورتم چرب بود

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
از کبد چرب نیست؟

نمیدونم واقعا، شاید .. ولی چندساله اینجوریه 

من برعکس پوستم خیلی خیلی خشکه همش خشکه میزنم 😩 

حالا میتونی ابرسان و اینا بزنی قبل خواب اوکی میشه بعد ی مدت، من هرکار میکنم باز صبخ انگار تولیدی روغن دارم