2777
2789

از شرایط درمانی اونجا می نالن، واقعا دلیلش چیه؟ تا چه حد بیمه های درمانی شون هزینه ها رو پوشش میده؟ چرا همه شون میان ایران تا برن دکتر؟ کسی تجربه ای در مورد این موضوع داره؟ 

این رو ندیدم و نشنیدم😐😐😐😐😐😐😐

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنیدم از بقیه که اونام شنیدن از بقیه خخخحخ اما اونچه که از نزدیکانم که خارج از کشور هستن دیدم و شنیدم زمین تا اسمون متفاوته با این شایعات

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

دکترای ایران باتجربه ترن ،بخصوص درباره زنان  و زایمان من از چند نفر شنیدم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من می دونم هزینه ی دندونپزشکی و عینک گرونه دندونپزشکی که خیلی گرونه

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

در حوزه توانبخشی مث کار گفتار من چن نفر بهم گفتن خیلی گرونه و باید از طریق خیریه برن بچه ها که الان چون بچه با این نیاز زیاده شاید چندین سال طول بکشه نوبتشون شه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

خواهر منم همه ی عملهاش رو میاد اینجا انجام میده 

ایران هم پزشکان ماهر و خوبی داره هم هزینه ی عمل پایین تر از کشورهای دیگه ست ،خب مشخصه دیگه با درآمد دلاری بیای به تومان پرداخت کنی 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

دوست من کانادا هست معمولا برای دکتر متخصص روزها منتظر میمونه 

کم خونی داشت رفاه بود دارو خانه قزص بخره بهش گفتم سرخود نخر بزار دکتر برات تجویز کنه گفت اینجا باید خودمون بخریم دکتر تجویز نمیکنه

چند سال پیش  اتفولانزای شدید داشت دکتر اصلا دارو بهش نداد و گفت تا میتونی اب بخور

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

یه دختره بود تو اینستا حامله شده بود میگفت علائم داشتم ولی چون هزینه آزمایش خیلی اینجا زیاده نرفتم آزمایش

اسمش دلارام بود

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
دوست من کانادا هست معمولا برای دکتر متخصص روزها منتظر میمونه  کم خونی داشت رفاه بود دارو خانه ...

دقیقا چرا جایی که الان به دریم لند شناخته میشه و یکه تاز و صد البته مهاجر پذیر باید اینقدر سیستم درمانی ضعیفی داشته باشه 

دقیقا چرا جایی که الان به دریم لند شناخته میشه و یکه تاز و صد البته مهاجر پذیر باید اینقدر سیستم درم ...

کانادا دریم لنده؟؟ 

برای ما ایرانیا اونجا دریم لنده خودشون فرار میکنن امریگا🤣🤣🤣

En contra Significado com você🍂🍂    meu amigo🕊🕊🕊

ما توی ایران راحت از متخصصان نوبت میگیریم، به شخصه من خودم فکر کنم آهن و ویتامین دی ام پایینه، میرم آزمایشگاه نزدیک خونه مون و همون موقع آزمایش رو انجام میدم بدون نسخه دکتر، ولی چرا این قدر بیمار شدن توی خارخ از کشور وحشتناک به نظر میاد؟