2777
2789
عزیزم خب من نمیشناسمت ک اینارم با احتمال کم میگم واقعا سخت تشخیص میدیم از پشت گوشی  حس ششم ینی ...

گفتار درمانی بردم همکاری نمیکنه ....

تخم کفتر از کجابیارم

ب همسایه گفتم هی امروز فردا کرد😞

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار همسرم کی خوب میشه؟ لکنت‌پسرم کی خوب میشه؟

۶روز هفتع ماه یکدوم

پسرتونم باید درمان بشع ک خوب بشع تکلمش

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐
۶روز هفتع ماه یکدوم پسرتونم باید درمان بشع ک خوب بشع تکلمش

گفتار درمان میبرنش ولی همکاری نمیکنه 😞

مرسی ازت عزیزم

خانواده همسرم کی باهام اشتی میکنن؟!

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

کار همسرم کی خوب میشه؟ لکنت‌پسرم کی خوب میشه؟

اره به زودی همسرتون خوب میشه و رزق وروزی زیاد میاد براتون پسرتم  به مرور زمان خوب میشه ولی مطمعنن خوب میشه .براش تخم بلدرچین بده عالیه

گفتار درمان میبرنش ولی همکاری نمیکنه 😞 مرسی ازت عزیزم خانواده همسرم کی باهام اشتی میکنن؟!

شما پیش قدم بشید

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐
اره به زودی همسرتون خوب میشه و رزق وروزی زیاد میاد براتون پسرتم  به مرور زمان خوب میشه ولی مطمع ...

الهی امین خدا از دهنت بشنوه راضیم به رضای خدا 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

میدم تخم بلدرچین ولی وقتی عصبی میشه باز لکنت میگیره😭😭😭

شما پیش قدم بشید

اخه اونا مقصر بودن تهمت ناحق زدن حرف ناسزا جلوی نامحرم گفتنم‌😔

من پیش قدم بشم‌بازم بهم بی محلی میشه و ...

عزیزم میشه بگی کی ازدواج میکنم؟؟

حدودن ی سال 

اخه اونا مقصر بودن تهمت ناحق زدن حرف ناسزا جلوی نامحرم گفتنم‌😔 من پیش قدم بشم‌بازم بهم بی محلی میش ...

گلم نظر شخصیه ولی با شما رابط نداشتن برای اونا سخت نیس پسرشونو میخان ک میبینن اونقد مشتاق ن ولی برید قدم جلو بزارید فقط 

گلم نظر شخصیه ولی با شما رابط نداشتن برای اونا سخت نیس پسرشونو میخان ک میبینن اونقد مشتاق ن ولی برید ...

همسرم میگ دیگ هیجوقت‌ نمیریم ن خودش میره ک تاحالا نرفته نه مارو میبره یعنی میزنه زیر حرفش تنهایی میرع؟!

چرا میگی فقط پیشقدم بشم ؟!

چیزی حس کردی؟!

میشه بیشتر بگی خواهش میکنم