2777
2789
عزیزم خب من نمیشناسمت ک اینارم با احتمال کم میگم واقعا سخت تشخیص میدیم از پشت گوشی  حس ششم ینی ...

گفتار درمانی بردم همکاری نمیکنه ....

تخم کفتر از کجابیارم

ب همسایه گفتم هی امروز فردا کرد😞

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار همسرم کی خوب میشه؟ لکنت‌پسرم کی خوب میشه؟

۶روز هفتع ماه یکدوم

پسرتونم باید درمان بشع ک خوب بشع تکلمش

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐
۶روز هفتع ماه یکدوم پسرتونم باید درمان بشع ک خوب بشع تکلمش

گفتار درمان میبرنش ولی همکاری نمیکنه 😞

مرسی ازت عزیزم

خانواده همسرم کی باهام اشتی میکنن؟!

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

کار همسرم کی خوب میشه؟ لکنت‌پسرم کی خوب میشه؟

اره به زودی همسرتون خوب میشه و رزق وروزی زیاد میاد براتون پسرتم  به مرور زمان خوب میشه ولی مطمعنن خوب میشه .براش تخم بلدرچین بده عالیه

گفتار درمان میبرنش ولی همکاری نمیکنه 😞 مرسی ازت عزیزم خانواده همسرم کی باهام اشتی میکنن؟!

شما پیش قدم بشید

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐
اره به زودی همسرتون خوب میشه و رزق وروزی زیاد میاد براتون پسرتم  به مرور زمان خوب میشه ولی مطمع ...

الهی امین خدا از دهنت بشنوه راضیم به رضای خدا 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

میدم تخم بلدرچین ولی وقتی عصبی میشه باز لکنت میگیره😭😭😭

شما پیش قدم بشید

اخه اونا مقصر بودن تهمت ناحق زدن حرف ناسزا جلوی نامحرم گفتنم‌😔

من پیش قدم بشم‌بازم بهم بی محلی میشه و ...

عزیزم میشه بگی کی ازدواج میکنم؟؟

حدودن ی سال 

اخه اونا مقصر بودن تهمت ناحق زدن حرف ناسزا جلوی نامحرم گفتنم‌😔 من پیش قدم بشم‌بازم بهم بی محلی میش ...

گلم نظر شخصیه ولی با شما رابط نداشتن برای اونا سخت نیس پسرشونو میخان ک میبینن اونقد مشتاق ن ولی برید قدم جلو بزارید فقط 

گلم نظر شخصیه ولی با شما رابط نداشتن برای اونا سخت نیس پسرشونو میخان ک میبینن اونقد مشتاق ن ولی برید ...

همسرم میگ دیگ هیجوقت‌ نمیریم ن خودش میره ک تاحالا نرفته نه مارو میبره یعنی میزنه زیر حرفش تنهایی میرع؟!

چرا میگی فقط پیشقدم بشم ؟!

چیزی حس کردی؟!

میشه بیشتر بگی خواهش میکنم