عزیزم خب من نمیشناسمت ک اینارم با احتمال کم میگم واقعا سخت تشخیص میدیم از پشت گوشی حس ششم ینی ...
گفتار درمانی بردم همکاری نمیکنه ....
تخم کفتر از کجابیارم
ب همسایه گفتم هی امروز فردا کرد😞
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
۶روز هفتع ماه یکدوم پسرتونم باید درمان بشع ک خوب بشع تکلمش
گفتار درمان میبرنش ولی همکاری نمیکنه 😞
مرسی ازت عزیزم
خانواده همسرم کی باهام اشتی میکنن؟!
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اره به زودی همسرتون خوب میشه و رزق وروزی زیاد میاد براتون پسرتم به مرور زمان خوب میشه ولی مطمع ...
الهی امین خدا از دهنت بشنوه راضیم به رضای خدا 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
میدم تخم بلدرچین ولی وقتی عصبی میشه باز لکنت میگیره😭😭😭
اخه اونا مقصر بودن تهمت ناحق زدن حرف ناسزا جلوی نامحرم گفتنم😔
من پیش قدم بشمبازم بهم بی محلی میشه و ...
گلم نظر شخصیه ولی با شما رابط نداشتن برای اونا سخت نیس پسرشونو میخان ک میبینن اونقد مشتاق ن ولی برید ...
همسرم میگ دیگ هیجوقت نمیریم ن خودش میره ک تاحالا نرفته نه مارو میبره یعنی میزنه زیر حرفش تنهایی میرع؟!
چرا میگی فقط پیشقدم بشم ؟!
چیزی حس کردی؟!
میشه بیشتر بگی خواهش میکنم