2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سالته، شاغلی پول داری؟

خونه دارم

۳۷سالمه

خونوادم دارن

مسکل مالی ندارم خداروشکر

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خونه دارم ۳۷سالمه خونوادم دارن مسکل مالی ندارم خداروشکر

اکه تو زندگی قابلیت سختی کشیدی و الان بخاطر اون خسته‌ای به خودت حق بده و زمان بده خوب میشی. ولی اگه نگران آینده ای توصیه خواهرانه‌ام اینه گور بابای هر چی شوهر بده خوش باش و زندگی کن به قول دکتر هلاکویی انسان نباید حتما ازدواج کنه بلکه باید حتما ازدواج خوب بکنه. همکارای مجرد من همه شاد و خوشحالم ولی متاهلا خ وز ی داستان دارن. 

اکه تو زندگی قابلیت سختی کشیدی و الان بخاطر اون خسته‌ای به خودت حق بده و زمان بده خوب میشی. ولی اگه ...

به همراه نباز دارم

بسیار شوهریم

جنسی و عاطفی از هر نظر

نمیدونم از لحاظ مذهبی چطور هستی من جای تو بودم دوست پسر میگرفتم. مذهبی ها راحتترن صیغه میشن به خاطر ...

خب یربسته بهت بگم

شدیدا زندگی مو دوست داشتم

وهمچیم اون بود روش حساب کردم

ولی رهام کرد

چقدر دلسوزب وهمراهیش کردم

دوبارآی وی اف کردم

براش

ارزوی باباشدن داست

بک نفر که از تنهایی و افسردیگ خفیف بهش پناه اورده بودم

وابسته شدیدش بودم

بع همچیش عادت کرده بودم

کلی خوشگدرون و اهل تفریح

ورمانتیک بازی و لی همش سراب بود

زندگی مو خراب کرد

ضربه زد بهم

ونامردی رو تمووم کرد درحقم

یکی که حرفمو فکر کردم میفهمه

یکی دلخوشی م بود

یکی بعد زجرای مجردی

تو ۳۲ سالگی باهاش ازدواج

واخرم بعد سه سال اینجوری کنه

و ...

نمیدونم از لحاظ مذهبی چطور هستی من جای تو بودم دوست پسر میگرفتم. مذهبی ها راحتترن صیغه میشن به خاطر ...

شوهر با دوست پسر یکی میکنی؟

بهوام‌بخوام صیغه بشم میزارم بعد ۴۰سالگبم

تصمیم زندکی و بچه 

وخونه زندکی واقعی هست نه این چیزها

خب یربسته بهت بگم شدیدا زندگی مو دوست داشتم وهمچیم اون بود روش حساب کردم ولی رهام کرد چقدر دلسوز ...

با این شماره که میگم تماس بگیر ۰۲۱۲۲۴۳۹۸۵۱-۵۲ نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

با واحد خواهران صحبت کن اونجا بحث ازدواج و معرفی و اینا دارن شرایطت رو بگو اگر مورد مناسب شما بود معرفیتون میکنن ولی قبلش حتما مشاور خوب برو که البته خانم باشه و حسابی رو خودت کار کن با این اعتماد بنفس پایین و افسردگی که داری نمی تونی زندگی خوب بسازی

با این شماره که میگم تماس بگیر ۰۲۱۲۲۴۳۹۸۵۱-۵۲ نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با واحد خواه ...

باسه

چند سالته

تو شهر خودم از طریق کانال همسان گزینی برام جندین مورد معرفی شد

حور در نیومدن

با اخریش بعد جلسه پارک رفتم مشاوره

ولی کاملا بیخیال ودیگه خبری ازش نشد

یک ادم بیخیال بود