2777
2789
عنوان

بی بی چک

152 بازدید | 8 پست

خانوما کسی بوده با این هاله بی بی چک باردار بوده باشه؟

البته تو عکس کمتر پیداست همینجوری بیشتره

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موعدت کیه

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
عزیزم من سه روز قبل موعدم بیبی چکم ی هاله ی سفید داشت وباردار بودم  شماهم بارداری مبارکه

پریود شدم امشب عزیزم😔

نمیدونم چرا هاله افتاد الکی امید وار شدم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
پریود شدم امشب عزیزم😔 نمیدونم چرا هاله افتاد الکی امید وار شدم

عه ان شالله هرچی صلاحه پیش بیاد برات اخه شاید باور نکنی ولی منم ی ماه قبل بارداریم بیبی زدم هاله ی سفید افتاد ولی فرداش پریود شدم کلی حالم گرفته شد ولی اون دیگه اخرین پریم بود اتفاقای خو‌ب برات بیفته گلم

عه ان شالله هرچی صلاحه پیش بیاد برات اخه شاید باور نکنی ولی منم ی ماه قبل بارداریم بیبی زدم هاله ی س ...

جدی!

انشالله به دعای شما🥀

شما چند ماه اقدام کردی؟