2821
2789
عنوان

بی بی چک

153 بازدید | 8 پست

خانوما کسی بوده با این هاله بی بی چک باردار بوده باشه؟

البته تو عکس کمتر پیداست همینجوری بیشتره

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موعدت کیه

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
عزیزم من سه روز قبل موعدم بیبی چکم ی هاله ی سفید داشت وباردار بودم  شماهم بارداری مبارکه

پریود شدم امشب عزیزم😔

نمیدونم چرا هاله افتاد الکی امید وار شدم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
پریود شدم امشب عزیزم😔 نمیدونم چرا هاله افتاد الکی امید وار شدم

عه ان شالله هرچی صلاحه پیش بیاد برات اخه شاید باور نکنی ولی منم ی ماه قبل بارداریم بیبی زدم هاله ی سفید افتاد ولی فرداش پریود شدم کلی حالم گرفته شد ولی اون دیگه اخرین پریم بود اتفاقای خو‌ب برات بیفته گلم

عه ان شالله هرچی صلاحه پیش بیاد برات اخه شاید باور نکنی ولی منم ی ماه قبل بارداریم بیبی زدم هاله ی س ...

جدی!

انشالله به دعای شما🥀

شما چند ماه اقدام کردی؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792