2777
2789

سلام من از پدر مادرم دورم ۱۰ ساعت تا شهرمون فاصله اس 

بخاطر کرونا چند ساله خونم نیومدن 

چند روز پیش ب من گفتن عید فطر با خالم  ک اونم پسرش اینجاست و براشون بلیط گرفته میخوان بیان منم براشون نوشتم که خانواده همسرم هفته دیگه اسباب کشی دارن دقیقا تاریخی که میخان اینا بیان و میدونم وقتی همگی بیان توقع دعوت دارن ک خب شرایط ندارم من حدود ۱۵ نفر ادم میشن با خودمون و منم خونم ۵۰ متره ایناش هیچی ناراحتم از اینکه با من مشورت نکردن و منم این وسط گیر میکنم بین همه از طرفی ادم هیچوقت دوس نداره ب  پدر مادرش بگه نیاید اونم بعد سه سال ولی خب توقع داشتم شرایطمو بپرسن و بیشترم اینکه ب خودشون خوش بگذره و یکی علتاشم اینه که همسرم تک فرزنده خب باید بره کمکشون دیگه من واین وسط باید چکار میکردممممم؟....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بهتر از اینکه بگی نیان کلا، بخاطر خونه مادرشوهر ،مادر خودتو ناراحت نکن

بخاطر اونا نبود بخاطر اینکه چندین نفر ادم میشن و کل تعطیلات ادم میره بابت مهمون داری من میخواسم خوش بگذره بهمون و بتونیم بریم بیرون از این ناراحت بودم ک با کلی ادم میخان بیان

چی میشه مگه بعد سه سال چجوری دلت اومد بکی نیان رچقدرم سخت باشه ایشالا همیشه سلامت باشن ولی عمردست خداست بیشتر فکر کن

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
چی میشه مگه بعد سه سال چجوری دلت اومد بکی نیان رچقدرم سخت باشه ایشالا همیشه سلامت باشن ولی عمردست خد ...

خب ی موقع دیگه بلیط گرفتم ک بهشون خوش بگذره وقتی الان قراره بیان خوش نگذره بهشون من میخواستم دغدغه نداشته باشم فقط ب اونا رسیدگی کنم نه اینکه ی فکرم اونور باشه یکیش به مهمون داری از بستگان درجه یک و دو خودوم اونم تو دو روز تعطیلی در عوض این دو روز مزخرف براشون یه هفته بلیط میگیرم بیان